Foto: Māris Morkāns
4. augusta vakarā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, uz Maksima Galkina pirmo no pieciem Latvijas koncertiem ieradās simtiem viņa talanta cienītāju. Kā novēroja "Delfi", pasākums bija pilnībā izpārdots, tāpēc tie, kuri pie biļetēm netika, centās Galkina auru noķert arī aiz teritorijas norobežojuma.
Tikmēr koncertzāles teritorijā pulcējās vasarīgi saposušies ļaudis priecīgā noskaņojumā. Koncerta apmeklētāju vidū bija Maestro Raimonds Pauls, dziedātājs Intars Busulis ar kundzi Ingu, bijušais Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis ar sievu Viju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Aigars Rostovskis ar mīļoto. Tāpat viesu vidū bija redzams arī miljonārs Jūlijs Krūmiņš, mākslas mecenāte Dina Zuzāne, Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, Krievijas mūzikas apskatnieks Arturs Gasparjans un citi.
Galkins publiku sajūsmināja jau izrādes sākumā, spējot izteiksmīgi runāt latviski un gaumīgi pajokojot par krieviem skatītāju zālē.

Jau vēstīts, ka krievu humorists šobrīd kopā ar kundzi Allu Pugačovu un bērniem apmeties Jūrmalā. Ceturtdien izskanēja pirmais no kopskaitā pieciem viņa šīs vasaras koncertiem Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!