Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā Ventspilī pulcējās lielākā daļa šobrīd aktuālo popmūzikas izpildītāju, lai piedalītos Latvijas radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka finālā, un arī šajā ceremonijā netrūka skaistu un interesantu tērpu.

Par savu stilu īpaši bija parūpējušās dziedātājas LieneCandy (attēlā) un Aija Andrejeva, kuras gan finālā ierindojās attiecīgi pēdējā un pirmspēdējā vietā - LieneCandy uz lielās skatuves kāpa īsā, baltā kleitiņā ar kārdinošu krūšu daļas noformējumu, bet Aija bija izvēlējusies oriģināla piegriezuma melnu tērpu.

Tāpat reti kuru vienaldzīgu atstāja Muzikālās bankas otrās vietas ieguvējas Antras Stafeckas zilos toņos ieturētais tērps ar drosmīgo muguras izgriezumu, kas skatieniem atsedza viņas tetovējumu.

Ne vienu vien Muzikālās bankas skatītāju apbūra arī pianista Vestarda Šimkus sieva - operdziedātāja Elīna Šimkus, kura ceremonijas laikā pat paguva pārģērbties, rozā izšuvumiem rotātu melnu tērpu nomainot uz vienkāršu, bet elegantu viegli krītošu melnu kleitu.

Ar ļoti krāšņiem un oriģināliem tērpiem Muzikālās bankas finālā izcēlās arī grupas PeR puiši un Lady's Sweet dalībnieces - meitenes bija izvēlējušās šobrīd tik populārās no vīriešu krekliem darinātās kleitas, bet PeR puiši priecēja ar raibiem uzvalkiem.

Par īpašu skatuves imidžu bija parūpējusies arī grupa Tumsa, kas muzikālās bankas finālā startēja ar dziesmu Kad pilsēta guļ - uz skatuves grupas puiši kāpa vienādos baltos kreklos ar uzrakstu Tumsa, bet katram mūziķim uz muguras bija uzdrukāts viens no grupas nosaukuma burtiem.

Galerijā: krāšņākie Muzikālās bankas 2012 tērpi uz skatuves un pasākuma aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!