Foto: DELFI

Piektdien, 19. jūlijā, Dzintaru koncertzālē turpinājās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala", un arī pasākuma otrajā vakarā viesu rindās netrūka ietekmīgu un sabiedrībā zināmu ļaužu.

Vaikules festivālu tradicionāli kuplā skaitā apmeklē arī politiķi un biznesmeņi, un otrajā vakarā koncertu Dzintaros baudīja ekspremjers Ivars Godmanis ar kundzi Ilzi, bijušais politiķis, uzņēmējs Ainārs Šlesers ar ģimeni, politiķis Mārtiņš Bondars ar sievu, mākslinieci Ievu Bondari un daudzi citi.

Festivāls Jūrmalā turpināsies arī sestdienas vakarā.

Jau vēstīts, ka Vaikules festivāls noslēgsies 21. jūlijā. Kopskaitā tajā piedalīsies vairāk nekā 50 mākslinieki no 14 valstīm.

Šajās dienās Dzintaru koncertzālē uzstāsies Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!