Foto: DELFI
Ceturtdienas vakarā Dzintaru koncertzālē startēja Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", un uz atklāšanas koncertu bija sabraukuši ne tikai daudzi iecienīti skatuves mākslinieki un mūziķi, bet arī estrādes mūzikas mīļotāji, tostarp arī daudzas prominentas personības.

Starp atklāšanas koncerta viesiem bija arī Krievijas humorists Maksims Galkins un viņa laulātā draudzene, estrādes primadonna Alla Pugačova, un pāris par uzmanības trūkumu nevarēja sūdzēties.

Galkinu un Pugačovu ieskāva fotogrāfi un abi kļuva par vienu no apspriestākajiem atklāšanas koncerta mīlas pāriem.

Atgādinām, ka, sekojot daudzus gadus iedibinātai tradīcijai, arī šovasar Galkins un Pugačova ar abiem bērniņiem Gariju un Ļizu vasaru pavada Jūrmalā. Ģimene no Maskavas Latvijā ieradās ar vilcienu, kas Rīgā ierauca 1. jūlija rītā.

Jau vēstīts, ka Vaikules festivālā kopskaitā piedalīsies vairāk nekā 50 mākslinieki no 14 valstīm.

Šajās dienās Dzintaru koncertzālē uzstāsies Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!