Foto: F64

Tradīcijām bagātais skaistumkonkurss Mis un misters Latvija pēdējos gados piedzīvojis popularitātes norietu. Šogad tā vadības grožus pārņēmusi jauna komanda, kas ir spara pilna atgriezt dailes sacensībai kādreizējo spozmi.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā sabrauca jaunieši no malu malām, lai piedalītos konkursa Mis un misters Latvija atlasē.

DELFI Izklaidi informēja pasākuma organizatoru pārstāvis Jānis Mārtiņš Skuja, atlasei pieteicies pietiekams skaits jauniešu, lai nokomplektētu konkursam nepieciešamo dalībnieku pulciņu.

Kā jau ierasts, finālā spēkiem mērosies desmit jaunkundzes un desmit puiši, no kuriem žūrija izvēlēsies pašus skaistākos un talantīgākos.

"Patīkami apzināties, ka mums ir ne tikai izskatīga jaunatne ar labu izglītību, nākotnes plāniem un iekšējo skaistumu, bet arī ar jūtamu pozītīvu briedumu, vērstu uz pilsonisku un atbildīgu sabiedrību," pēc atlasē redzētā atzīst Skuja.

Skaistumkonkursa Mis un misters Latvija fināls notiks 23. jūlijā kinoteātrī Splendid Palace, un, kā sola tā organizatori, šogad tas atšķirsies ar starptautisku žūriju, kā arī Eiropā zināmu mūziķu priekšnesumiem.

Līdz konkursam izvēlētajiem dalībniekiem būs saspringta programma – viņi apgūšot runas mākslu, fizisko un cīņas kultūru, Cigun mieru un harmoniju.

Atgādinām, ka pērn tiesības rīkot nacionālo skaistumkonkursu pēc vienošanās ar līdzšinējo skaistumkonkursu rīkotāju Intu Fogeli ieguva aģentūra Miss and Mr Latvia, kuru dibinājušas māsas Jūlija Djadenko-Muglere un Kristīne Djadenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!