Foto: AP/Scanpix/LETA
Divus mēnešus pēc tam, kad oficiāli izjukusi Žerāra kopdzīve ar dziedātāju Šakiru, vīrietis uzsācis jaunas attiecības – viņa draudzene ir 23 gadus veca studente, vēsta "The Sun'.

Šogad jūnijā kļuva zināms, ka pēc 11 gadu kopdzīves šķirtus ceļus nolēmuši iet futbolists Pikē un kolumbiešu dziedātāja Šakira. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni, dēli Milans (9) un Saša (7).

Tagad tabloīdu redzeslokā nonācis Pikē, kurš, kā vēsta "The Sun", satiekas ar 23 gadus veco sabiedrisko attiecību studenti Klāru Čiamarti – izskatīgu gaišmati, kura strādā Pikē piederošajā producēšanas uzņēmumā "Kosmos". Čiamarti strāda birojā, organizē pasākumus.

Romāns ar studenti ilgst jau vairākus mēnešus, katrā ziņā senāk nekā tika paziņots, ka Pikē izvācas no ģimenes nama. Kāds informēts cilvēks pavēstījis, ka Pikē un Čiamarti publikai par savām attiecībām neko nestāsta, bet futbolista plāni uz viņu esot nopietni. Zināms arī, ka jauniete no sociālajiem tīkliem izņemusi savas fotogrāfijas.

Sportists ir 12 gadus vecāks par savu draudzeni, proti, Pikē ir 35 gadus vecs, meitene – 23. Pikē bērnu māte Šakira ir desmit gadus vecāka par Pikē, viņai ir 45.

Kā zināms, Šakira šobrīd iet cauri tiesvedībai lietā par izvairīšanos no nodokļiem. Ja prokuratūrai izdosies pierādīt dziedātājas vainu nodokļu izkrāpšanā, viņai var draudēt pat astoņu gadu cietumsods. Šakira un Žerārs Pikē nebija precējušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!