Foto: Privātais arhīvs

Ietekmīgā influencere Evelīna Pārkere devusies mīlīgāku laikapstākļu meklējumos uz saulaino Tenerifi Kanāriju salās, liecina jaunietes publiskotais "Instagram" platformā.

Evelīna Pārkere (īstajā vārdā Evelīna Lukša), kurai instagramā seko 123 tūkstoši interesentu, savus sekotājus priecē ar skatiem no Santakrusas Tenerifē. Jauniete turp devusies kopā ar savu mīļoto vīrieti un vēl divām meitenēm.

Pārkere savos "instastorijos" dalās arī ceļojuma iespaidos, piemēram, paužot sajūsmu par skatu uz Atlantijas okeānu, kas paveras no apartamentiem, kuros kompānija apmetusies. Protams, uz mitekļa balkoniņa tapušas arī fotogrāfijas, jaunietei pozējot skaistajā vietā.

Tāpat viņa devusies pastaigā pa pilsētu, ar mīļoto cilvēku apmeklējusi molu, ieturējusies visai patukšā kafejnīcā un novērtējusi Santakrusas ievērojamākos objektus. "Tenerifē viss notiek," ziņo Pārkere.

Evelīna Pārkere nereaģē uz atsevišķu sekotāju pausto nosodījumu par ceļošanu laikā, kad visā pasaulē aktīvi izplatās jauni koronavīrusa paveidi. Ceļošana uz ārzemēm šobrīd aizliegta nav, taču to nerekomendē darīt bez īpaši svarīgiem iemesliem.

"Evelīna ir devusies atpūsties uz Tenerifi, jo bija šāda iespēja un vēlme, viņa ievēro drošības pasākumus," portālam "Delfi" teic Pārkeres runasvīrs saziņā ar medijiem Deniss Ševeļovs.

20 gadus vecā Pārkere nav vienīgā influencere, kas ļāvusies izklaides ceļojumiem laikā, kad Latvijas Ārlietu ministrija lūgusi tomēr no tiem atturēties Covid-19 izplatības dēļ. Piemēram, arī Anna Rozīte devusies uz Dubaiju, bet bokseris Mairis Briedis gluži vai pārcēlies uz Ēģipti (tur viņš trenējas, un nav zināms, kad atgriezīsies Latvijā). Savukārt Juta Valdmane divas nedēļas uzturējās Dubaijā, lai no turienes tiktu uz ASV pie sava jaunā sirdsāķīša. Attēlus no Kanāriju salām publiskojis arī bijušais "Progresīvo" partijas līderis Roberts Putnis, kurš pastāvīgi mīt Vācijā. Arī dziedātājs Markus Riva šobrīd aizceļojis uz Ameriku, viņš vēl nupat uzturējās Krievijā.

"Delfi" jau ziņoja, ka, neskatoties uz saslimstības rādītāju samazināšanos Latvijā un vairākās citās ES valstīs, SPKC nerekomendē doties ārvalstu ceļojumos, jo citu valstu apmeklējums ir uzskatāms kā riska faktors – atsevišķās valstīs novērojams ne tikai saslimstības pieaugums, bet arī cirkulē citi Covid-19 vīrusa paveidi, kas šobrīd Latvijā vēl nav reģistrēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!