Foto: Privātais arhīvs

Atzītākais Latvijas bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos publicē attēlus, kuros redzams: viņš izceļojis no Latvijas un atrodas siltākā klimatā.

Mairis Briedis arī oficāli atzīts par ietekmīgu influenceri – "Instagram" platformā viņam seko teju 88 tūkstoši interesentu. Briedis publiskojis mirkļus no vaļas brīžiem saulainajā Ēģiptē, tostarp apmeklējot tūristu visiecienītākos objektus – slavenās piramīdas.

Ne vienam vien radies jautājums: kā tas nākas, ka laikā, kad Latvijas Ārlietu ministrija lūgusi pilsoņus neceļot bez īpašas vajadzības, Briedis bauda silto Ēģipti, turklāt kopā ar sievu Jūliju?

Kā portālam "Delfi" skaidro sportista menedžeris Raimonds Zeps, Briedis nav devies izklaides braucienā, kādus šobrīd nerekomendē, bet gan Ēģiptē trenējas un gatavojas savai nākamajai cīņai. Ģimene devusies viņam līdzi.

Briedis Ēģiptē uzturas jau vairākas nedēļas. "Tas nav atvaļinājuma brauciens uz nedēļu vai desmit dienām. Viņa šābrīža dzīvošana Ēģiptē saistīta ar iespēju šeit pilnvērtīgi turpināt treniņprocesu. Latvijā laika apstākļu un [Covid-19] ierobežojumu dēļ bija praktiski neiespējami veikt vajadzīgo darba apjomu," argumentē Brieža menedžeris.

Zeps arīdzan piebilst, ka pats Mairis Briedis un arī visa viņa ģimene koronavīrusa infekciju izslimojuši jau Latvijā. Vaicāts, kad Briedis varētu atgriezties mājās un trenēties šeit, Zeps spriež, ka tuvākajā laikā tas nenotiks.

Maira Brieža atpūtas mirkļi Ēģiptē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!