Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Skaistumkopšanas produktu influencere Sana Timma, kura savulaik Latvijā kļuva zināma kā basketbolista Jāņa Timmas pirmā sieva, jau ilgāku laiku lolo jaunas attiecības. Šobrīd viņa ir kopā ar FK "Spartaks Jūrmala" futbolistu Mārci Ošu.

Neraugoties uz faktu, ka izskatīgā brunete ir visai populāra "Instagram" personība, savas jaunās attiecības Sana Timma sargā un nav publiski afišējusi internetā. "Delfi" Timmu kopā ar futbolistu Ošu nedēļas nogalē manīja jaunatklātajā Āgneskalna tirgū, kur pāris nevairījās no savstarpēja maiguma izpausmēm, atstājot ļoti iemīlējušos cilvēku iespaidu.

Kā liecina soctīklos pieejamās fotogrāfijas, romantiskas attiecības abus vieno vismaz kopš pērnā gada rudens. Abi vairākkārt fotografējušies pie Lugāno ezera Šveicē, taču nepubliskojot nevienu kopbildi.

Šobrīd 30 gadus vecais limbažnieks Ošs pagājušajā sezonā spēlēja Šveices futbola klubā "Stade-Lausanne", vēl iepriekš "Lugano" un "Neuchâtel Xamax", taču tagad puisis pārcēlies uz Latviju un ir Jūrmalas "Spartaka" aizsargs.

32 gadus vecajai Sanai Timmai privātā dzīve vijusies kā pa kalniem, taču nu beidzot jaunā dāma staro laimē. Pagājušajā gadā viņa daudz laika pavadīja kopā ar hokejistu Kasparu Saulieti, tomēr šīs attiecības nopietnā gultnē tā arī neiegāja.

Sana Timma audzina nepilnus četrus gadus veco Kristianu, kurš nāca pasaulē īsi pirms bērna tēvs Jānis Timma iemīlējās Krievijas slavenībā Annā Sedokovā un aizgāja no sievas. Spēdama visai ātri "savākties" pēc šīs traģēdijas, Sana kļuva par iedvesmas avotu daudzām citām sievietēm, kuras tikušas pamestas ar zīdaini uz rokām.

Ja pirmos pāris gadus pēc laulības izjukšanas Timma skarbi izteicās par savu sāncensi Sedokovu un pat nepieļāva domu, ka dziedātāja varētu auklēt viņas dēlu, tad tagad nu jau labu laiku attiecības starp viņu un bijušo vīru šķiet normalizējušās. Dēls patlaban uzturas pie sava tēva Maiami, Floridā. Annas Sedokovas dēls Hektors un Timmas puika ir gandrīz vienaudži, un basketbolists instagramā dāsni dokumentē abu zēnu izklaides.

Jānis Timma ar Sanu Strādnieci apprecējās 2016. gadā Bahamu salās. Pēc laulības šķiršanas viņa palikusi bijušā vīra uzvārdā. Savukārt basketbolists ar dziedātāju Sedokovu gredzenus mija 2020. gada septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!