Foto: Vida Press

Gandrīz pusmiljons cilvēku vietnē "Ranker" gada nogalē balsojuši par tām slavenībām, no kurām 2022. gadā viņiem metusies slikta dūša. Pārliecinoši līderi izrādījās Saseksas hercogi princis Harijs un Megana Mārkla.

Kā katru gadu, arī šogad "Ranker" veica aptauju, ļaujot cilvēkiem balsot par tām slavenībām, kuras gada griezumā tiem sagādājušas visvairāk nepatikas. Par savām antipātijām balsi atdeva vairāk nekā 467 tūkstoši cilvēku, un balsojums ļāva izveidot nemīlētāko slavenību topu.

Vairāk nekā 24 000 balsu tika atdotas par aktrisi Meganu Mārklu, prinča Harija mīļoto un bērnu mammu. Līderei pa pēdām sekoja pats Harijs ar 21 000 balsu.

Trešā nemīlētākā slavenība netieši saistīta ar pirmajām divām, proti, tā ir viņu draudzene Opra Vinfrija. Par Vinfriju kā kaitinošāko slavenību nobalsoja 15 488 cilvēki.

Tikai ceturtajā vietā ierindojusies aktrise Ambera Hērda. Iespējams, vasarā, kad viņas seja rotāja vai katru tabloīdu, nelabvēļu būtu vairāk, – tik daudziem Džonija Depa faniem viņa bija "līdz kaklam".

Piektā vieta tikusi angļu šovmenim un TV raidījumu vadītājam Džeimsam Kordenam, sestajā vietā cilvēki iebalsojuši TV personību Elenu Dedženeresu, bet septītā vieta tikusi Hilarijai Boldvinai – daudzbērnu mātei, aktiera Aleka Boldvina sievai.

Astotajā vietā skarbajā vērtējumā ierindojusies sabiedrības dāma, influencere un modele Krisija Teigena, un devītā vieta tikusi reperim Kanjem Vestam.

Vests 2022. bijis kaitinošāks par savu šķirto sievu Kimu Kardašjanu, kura tad arī noslēdz kaitinošo slavenību topa desmitnieku.

Kardašjanai seko Madonna, Kailija Džennera, Vils Smits, Marks Zakerbergs, Krisa Džennera, Trevors Noa, Hloja Kardašjana, influenceris Džeimss Čārlzs, reperis Treviss Skots un komiķis Bils Kosbijs.

Kaitinošo zvaigžņu topā vieta atradusies arī Maira Brieža neaizsniedzamajam "draugam" Džeikam Polam, kurš palicis 23. vietā.

Kopumā balsojumā atrodamas 113 dažādas slavenības (113. - Edijs Mērfijs). Pilns saraksts pieejams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!