Foto: DELFI

Krievu estrādes karalis Filips Kirkorovs esot aizliedzis savai bijušajai mājkalpotājai Ludmilai Dorodnovai turpmāk sniegt intervijas, ziņo vairāki Krievijas tabloīdi. Pats dziedātājs arī paskaidrojis, kāpēc no tantes Ļusjas pakalpojumiem atteicies.

Pērnā gada nogalē vēstījām par skandālu Krievijas šovbiznesa aprindās, proti, estrādes zvaigzne pārtraucis darba attiecības ar 80 gadus veco Ludmilu Dorodnovu, kura viņam bija kalpojusi apmēram 30 gadus.

Dorodnova paviesojās kādā Krievijas TV šovā, kur pauda neizpratni par šādu saimnieka lēmumu, jo viņai neesot pateikts iemesls, kāpēc darbs Kirkorova villā uzteikts, līdz ar to viņas rīcībā ir tikai spekulācijas par tēmu. Piemēram, viņai šķietot, ka kāds namā varētu būt viņu apmelojis un nomelnojis Kirkorova acīs.

Kā raksta "Lenta.ru", pēc tam Kirkorovs palūdzis bijušajai apteksnei intervijas vairs nesniegt. Mākslinieks skaidro, ka apteksni īsti pat nav atlaidis: "Es viņu neatlaidu. Vienkārši viņa jau ir tādā vecumā, ka man nav tiesību likt viņai lidot pa visu māju, kurā pat divas jaunākas īsti netiek galā." Dziedātājs skaidro, ka iedevis Dorodnovai krietnu naudas summu, ar kuru viņai pietikšot vismaz 10 turpmākajiem gadiem.

Dorodnova vienā no pēdējām intervijām izteikusies, ka vairs šo tematu neapspriedīs. "Ja nu vienīgi tikai ar savējiem. Neuztraucieties, man viss ir labi," paudusi Dorodnova, kura nolēmusi turpmāk laiku veltīt sev. Uzticīgā apteksne arī vēlreiz atgādina, ka Filipu mīl kā pašas bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!