Foto: LETA

Komponists Juris Kulakovs ticis palūgts atstāt turīgā slāņa balli "Sky&More", kur notika vērienīgas un krāšņas lielveikala 15 gadu jubilejas svinības. Kulakovs bijis neatbilstoši saģērbies, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Jau vēstījām, ka aizpagājušajā nedēļā vairāk nekā 800 viesu piektdienas vakarā ar savu klātbūtni pagodināja "dārgā gala" veikala "Sky&More" piecpadsmito pastāvēšanas gadadienu. Sanākušie baudīja īpaši smalku burziņu – iespaidīgu modes šovu, kurā maksātspējīgi cilvēki varēja ballēties starp citiem tādiem pašiem.

Taču Jurim Kulakovam šī balle beidzās jau pie ieejas durvīm.

Viņš bija iegādājies biļeti, lai redzētu iespaidīgo modes rokoperu. Kā raksta "Privātā Dzīve", pasākuma apsardze secinājusi, ka mākslinieks nav tērpies atbilstoši noteiktajam dreskodam – "black tie optional", kas nozīmē, ka paģērēts bija tumšs uzvalks, krekls, kaklasaite (tā nav obligāta). Bet Kulakovs tovakar devis priekšroku T-kreklam, velveta žaketei ar kapuci un vestei. Organizatori palikuši nelokāmi: viesiem bija jāierodas sapostiem, nevis kā viņš. Noteikumi bija drukāti arī uz biļetes.

Tā nu Kulakovs devies mājās, kur iedziļinājies etiķetes smalkumos un secinājis, ka patiešām bijis ne tā apģērbies. Vārdu "optional" viņš iztulkojis kā "izvēles iespējas", nevis kā kaut ko obligātu. Kulakovs sarunā ar žurnālu atzīst: modes šova organizatori solījuši naudu par iegādāto biļeti atgriezt un to arī izdarījuši.

Kāda bija smalki tērptā publika "Sky&More" krāšņajā pasākumā, var vēlreiz aplūkot fotoreportāžā no notikuma:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!