Foto: Publicitātes attēli
"Lauku sētā" noticis jauns pavērsiens – negaidīti uzplaukušas pirmās simpātijas šova dalībnieku starpā, kas vienlaikus pārsteidz un sanikno pārējos dalībniekus. Turklāt simpātijas izveidojušās starp alūksnieti Aivi un "Lauku sētas" saimnieci Martu.

Vēlme izrauties no rutīnas un vēlme uz trakulībām – tāda bija 31 gadu vecā alūksnieša Aivja Beļmana motivācija pieteikties šovam. Un jau šova sākumā viņš trakulībām ļāvies: viss liecina, ka starp viņu un Dekšāru māju saimnieci Martu kaut kas veidojas...

Taču šis nebūs vienīgais negaidītais notikumu pavērsiens šajā nedēļā. Kamēr darba vadītāja Armanda vadībā visi čakli strādā nedēļas lielo darbu – grāvju attīrīšanu no krūmiem – "Lauku sētas" vadītājs Jānis Rāzna paziņos negaidītu pavērsienu – uz sliņķu un izbalsoto sola šonedēļ būs jāsēžas trīs dalībniekiem. Tas nozīmē esošo stratēģiju pārskatīšanu un dod vaļu emocijām, un strīdi atkal sākas no jauna.

Virtuvē viss noritēs gludi pavāres Evas un palīdzes Emīlijas gādībā, lai gan iepriekš viņas ne reizi vien teju saplūkušās šovā. Vai viņas rosās, lai kļūtu par čaklākajām? Cīņā par iespēju ripu, kas var dot privilēģijas izbalsošanas šķūnī, šoreiz būs jāpielasa pilnu burciņu ar zirņiem.

Darba nedēļas noslēgumā Jānis pārsteigs dalībniekus – par labu darbu dalībnieki tiks atalgoti ar latgaliešu pirtiņu, ar našķiem un pašu brūvēto aliņu. Bet, zinot, ka "Lauku sētā" negaidīti pavērsieni sagaida ik uz soļa, lielu pārsteigumu sagādās saimnieces lēmums par nedēļas sliņķi un čaklāko, kas pilnībā izmainīs dalībnieku plānus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!