Foto: F64
Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (attēlā), kura aizvadītā gada maijā apprecējās ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri, pēdējā laikā kļuvusi daudz sievišķīgāka, un viņas garderobē parādījušās dzīvespriecīgākas krāsas.

Linda ļāvusies foto sesijai profesionāla fotogrāfa pavadībā, un ar vienu no attēliem viņa padalījusies arī sociālajā tīklā Facebook.

Bilde guvusi ļoti pozitīvas atsauksmes no bijušās iekšlietu ministres draugiem un paziņām. Ļaudis apgalvo, ka Linda kļuvusi sievišķīgāka un viņu vairs nevar pat pazīt.

Atzinību guvis arī Abu Meri tērps. Kamerai viņa pozēja, tērpusies košā kleitiņā ar grafisku rakstu, zilās zeķubiksēs un melnās augstpapēžu kurpēs. Draugi veltījuši labus vārdus viņas apģērba izvēlei un uzslavējuši bijušās iekšlietu ministres gaumi.

Aptuveni pirms diviem gadiem, kad Linda vēl strādāja valsts iestādē, viņa savā apģērbā parasti izvēlējās melno krāsu, taču jau toreiz viņa pauda vēlmi kļūt sievišķīgākai, tādēļ ikdienā biežāk sāka valkāt svārkus.

Savukārt 2011. gada vasarā, kad Linda beidza pildīt savus pienākumus iekšlietu ministres amatā, viņa bija nolēmusi, ka sāks vairāk par sevi rūpēties, jo, kamēr viņa strādāja, sevis lutināšanai vienkārši neatlika laika.

2012.  gadā Linda, kurai aiz muguras jau ir viena izjukusi laulība, apprecējās otro reizi. Šoreiz par viņas izredzēto kļuva Hosams, un kopš kāzām bijusī iekšlietu ministre piedzīvojusi diezgan pamanāmas vizuālās un arī stila pārvērtības, par kurām cilvēki mēļo jau sen.

Bijusī iekšlietu ministre sākusi arī vairāk krāsoties, un viņa arī ataudzējusi matus, kurus līdz šim bija ierasts redzēt pavisam īsus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!