Foto: Vida Press

Ārvalstu mediji turpina vētīt 84 gadus vecā austriešu miljadiera Ričarda Lugnera privātās dzīves neveiksmes. Večukam, šķiet, iestājusies melnā svītra. Nesen tika izšķirta turīgā kunga laulība ar 27 gadus veco "Playboy" modeli Ketiju Šmitu (abi attēlā). Tāpat viņam ir smagas veselības problēmas.

Sirmgalvis medijiem atklājis, ka viņam šoruden konstatēts prostatas vēzis. Dakteri operatīvi uzsākuši ārstēšanu – viņam tiek veikta apstarošana. Tiesa, tas radījis citas nepatīkamas veselības kaites.

"Man tagad ir arī jācīnās ar zarnu problēmām," večuks sūkstījies austriešu izdevumam "Seiten Blicke". Tāpat miljardieris sūdzējies, ka apstarošanas dēļ izjūtot lielu bezspēku un jau divas nedēļas viņš nespēj izārstēties no saaukstēšanās.

Lugners šķendējies, ka veselības problēmu dēļ iekavējušies daudzi darbi un, lai visu pagūtu izdarīt, viņam nākas strādāt arī brīvdienās.

Vienīgais cerību stariņš esot ārstu pozitīvās prognozes – kā skaidrojis miljardieris, viņam turpinās apstarošanu. Dakteri izteikušies, ka pēc tās, viņš, iespējams, būs vesels.

"Ārsti ir pārliecināti, ka tas darbojas," izdevums citējis Lugnera sacīto. Veselības problēmu dēļ miljardierim par dažām dienām nācies atlikt jau sen izplānoto ceļojumu uz Maurīcijas salu, bet tā, viņaprāt, neesot liela bēda, jo galu galā viņš tomēr varēs doties atpūtā.

Savukārt, taujāts par šķiršanos no sievas un baumām, ka viņš bijis neuzticīgs Ketijai, ar kuru bija precējies vairāk nekā divus gadus, Lugners bijis strikts. "Es gribu mieru!" izjukušo laulību lakoniski komentējis večuks.

Tiek ziņots, ka Lugners ir tik pārguris, ka licis, lai viņa darbinieki tiek galā ar klapatām, kas attiecas uz šķirto laulību – miljardiera padotie palīdzēs Ketijai pārvākties un parūpēsies arī par citiem sadzīviskiem sīkumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!