Foto: Vida Press
Jūnija izskaņā pasauli pāršalca ziņa, ka 91 gada vecumā no sievas šķiras miljardieris, mediju magnāts Ruperts Mērdoks. Modele Džerija Hola bija viņa ceturtā sieva, un interesanti, ka Hola pēc tam bija centusies atsaukt savu iesniegumu par laulības šķiršanu, ceturtdien vēsta "Mail Online".

Kā ziņo tabloīds, tiesa Losandželosā izšķīrusi miljardiera laulību, lai gan trešdien Džerija Hola bija lūgusi atcelt šķiršanās lūgumu.

Zināms, ka pati Hola bija vēlējusies šķirties no vīra, kura bagātība aplēsta gandrīz 18 miljardu dolāru apmērā, paskaidrojot savu vēlmi ar nesamierināmām domstarpībām laulāto starpā. Taču pēc tam pārdomājusi. Tomēr laulība ir oficiāli izšķirta, lauleņiem "paliekot draudzīgās attiecībās".

Bijusī supermodele no Mērdoka neaiziet plikām rokām. Kā vēsta "Mail Online", Hola saņemšot "dāsnu daļu" no viņa bagātības un līdz mūža galam varēs baudīt VIP personas dzīvesveidu.

Trešdien Mērdoka pārstāvji un Holas advokāti izplatījuši kopīgu paziņojumu, kurā teikts, ka šķirteņi paliek labi draugi un novēl viens otram nākotnē tikai to labāko.

Mērdoks un Hola bija kopā sešus gadus, abi apprecējās Lielbritānijā, taču laulība šķirta ASV. Džerija Hola agrāk ilgus gadus bija mūziķa Mika Džegera draudzene, taču ar viņu neapprecējās. Mērdoks ir Holas pirmais oficiāli pielaulātais vīrs, savukārt mediju magnātam bijušas vēl trīs sievas. Džerija Hola ir četru bērnu māte, Mērdoks ir sešu atvašu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!