Foto: Publicitātes foto
No 8. augusta TV ēterā ar jaunu sezonu atgriežas šovs "Slavenības. Bez filtra", kurā turpinās piedalīties efektīgais Kambalu pāris. Jaunajās sērijās Olga Kambala skatītājiem izrādīs, kādus jaunus labumus pati sev sarūpējusi.

Efektīgā uzņēmēja Olga Kambala jau izsenis sapņojusi par vizuālām pārvērtībām, un gulšanās zem ķirurga skalpeļa viņas sapni nespēj apslāpēt. Viņa pošas ceļā uz Turciju, lai Stambulas klīnikā operētu degunu un krūtis.

Taču Kambalu pārim šis izrādās īpaši izaicinošs pārbaudījums – Olga ir tik satraukusies, ka starp viņu un vīru Kasparu izceļas ne viens vien strīds. Olga pārmet vīram atbalsta trūkumu, kamēr Kasparu nogurdinājušas sieviņas emocijas...

Šovā Kambalas kundze demonstrēs, kāda viņa izskatīsies pēc operācijas, kā arī skatītāji varēs sekot līdzi viņas atveseļošanās procesam. "Slavenības. Bez" filtra" skatītājiem būs iespēja dzīvot līdzi arī Olgas meitu savstarpējām attiecībām, būt klāt brīdī, kad uz ekrāniem iznāk filma par Kasparu Kambalu, kā arī baudīt iemīļotās ģimenītes košo sadzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!