Foto: Mariana Šafro/Privātais arhīvs
Uzņēmēja, kāzu rīkotāja Alise Kolosova iestūrējusi laulības ostā otro reizi – viņa kļuvusi par fotogrāfa Džerija Mihimana kundzi un pieņēmusi arī vīra uzvārdu, proti, tagad kāzu rīkotāja godājama par Alisi Mihimanu.

Ar kāzu attēliem jaunlaulātie padalījušies savos "Instagram" kontos. "Saku jā dzīvei kopā ar tevi, mana mīla," – tā krāšņos attēlus parakstījusi jaunā sieva.

Iepriekš Alise Kolosova bija precējusies ar deju pasniedzēju Valdi Škutānu. Viņu laulība ilga sešus gadus, taču 2021. gada decembrī pāris izlēma tālāk iet katrs savu ceļu. Pāris bija kopā vairāk nekā desmit gadus. Īsi pirms šķiršanās viņi pārdeva savu privātmāju Babītē.

Kolosova – nu jau Mihimana – pēdējos gadus dzīvoja Bali. Viņas otrais vīrs, polinēziešu izcelsmes uzņēmējs un fotogrāfs Džerijs, ir vairāk nekā desmit gadus vecāks par Alisi.

"Kopš pirmās tikšanās ar Džeriju zinājām, ka būsim kopā," teica Kolosova par vīrieti, kuru satika jau pēc šķiršanās no dejotāja Valda Škutāna. Jaunajās attiecībās viņa jūtas droši: pasargāta, mīlēta un dievināta. "Tas ir kas ļoti īsts un dziļš," viņa komentēja intervijā "Santai" šā gada janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!