Foto: Privātais arhīvs
Izjukusi sporta deju trenera Valda Škutāna un jogas entuziastes Alises Kolosovas laulība, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Valdis Škutāns ar Alisi Kolosovu diskrētās kāzās apprecējās pirms vairāk nekā sešiem gadiem, un tikpat diskrēti viņu kopābūšana arī beigusies. Šā gada maijā pāris par 270 tūkstošiem eiro tirgoja savu kopīpašumu Babītē, taču tobrīd gan sieva, gan vīrs noliedza, ka gaidāma šķiršanās.

Nu Alise Kolosova šo faktu apstiprinājusi "Privātajai Dzīvei": "Jā, esmu šķīrusies."

Pāris bija kopā vairāk nekā desmit gadu, un savulaik daudz mirdzēja kopā dažādos saviesīgos pasākumos. Tad piepeši iziešanas sabiedrībā beidzās, un Alise aizbrauca uz savu sapņu zemi Bali, bet Valdis palika rosīties savā deju skolā un arī Salaspils novada politiskajā dzīvē.

Alisei Kolosovai jau sākušās jaunas attiecības – nu viņa ir kopā ar 51 gadus veco polinēziešu izcelsmes uzņēmēju Džeriju Mihimanu. "Tu ienāci manā dzīvē kā tīģeris – ātri un negaidīti, pārliecinoši aizvilinot pēdējās baiļu paliekas, kuras joprojām manī bija," pozējot ar jauno mīļoto Tūjas pludmalē, internetā vēstīja skaistule. Par jaunajām attiecībām Kolosova vēl nav gatava izteikties, raksta "Privātā Dzīve".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!