Foto: Privātais arhīvs

Pasaulslavenā austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone izteikusi bildinājumu savai mīļotajai sievietei, modes dizainerei Ramonai Agrumai. "Mēs sakām jā!" – par notikušo priecīgi vēsta abas mīlnieces.

Bildinājums noticis Disnejlendā, un abu dāmu pirkstus nu rotā gredzeni no "Tiffany & Co".

"Es mīlu tevi," Vilsones ierakstu "Instagram" vietnē komentējusi Ramona Agruma – latviete, kura jau daudzus gadus dzīvo ASV. Pēc vēsts par saderināšanos Agruma publiskoja lustīgus video no Parisas Hiltones dzimšanas dienas ballītes, kuru abas mīlnieces apmeklēja.

Par to, ka Vilsone iemīlējusies sievietē, aktrise vēstīja pērnā gada vasarā, kad "iznāca no skapja". Iepriekš viņai nebija homoseksuālas attiecības, taču tad Vilsone sastapa Ramonu.

Ramona Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā. Interesanti, ka Agrums vada fondu "Prioritāte", kas cita starpā ar dažādām aktivitātēm asi iestājies pret homoseksualitāti.

Nesen Vilsone kādā podkāstā ar rūgtumu runāja par savas mīļotās sievietes ģimenes nespēju pieņemt šīs attiecības. Vilsone pauda cerību, ka šie "cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi pret lietām".

Abas satikušās kādā draugu pasākumā, pēc tam ilgi sarakstījušās ar ziņām telefonā un tikai tad sākušas satikties randiņos. Pirmo reizi publikā abas izgāja pagājušā gada martā "Vanity Fair" ballītē pēc "Oskaru" ceremonijas, un jau vasarā savas attiecības apstiprināja publiski. Pērn novembrī viņu ģimene kļuva kuplāka – pasaulē nāca surogātmātes iznēsāts bērniņš. Paziņojot par meitas Roisas ierašanos pasaulē, aktrise sacīja, ka ģimenes izveidošana allaž bijis viņas sapnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!