Foto: Vida Press

Loma filmā "Pitch Perfect" pārvērta Rebelu Vilsoni no diezgan parastas komiķes par Holivudas superzvaigzni, taču nu slavenā aktrise ir nākusi klajā ar apgalvojumiem, ka viņas līgums ar "Pitch Perfect" liedza viņai nomest svaru. Proti, neskatoties uz to, ka viņa vēlējās kļūt tievāka, viņai piecus gadus bija jāsaglabā "resunulītes" augums, ziņo tabloīds "People".

42 gadus vecā aktrise, kas iemīļotajā franšīzē pazīstama ar savu galveno lomu kā Resnā Eimija, piedalījās podkāsta "Call Her Daddy" epizodē un atklāja, ka viņai bija jāgaida, līdz "Pitch Perfect" gadus ilgā filmēšana noslēgsies, lai varētu pievērsties savai veselībai. Filma un divi tās turpinājumi ilga no 2012. līdz 2017. gadam.

Filmu triloģijā viņa lieliski atveidoja varoni "Resnā Eimija", sakot, ka viņu nemaz neapvainoja šī loma, un viņai ļoti patika to spēlēt, jo Eimija ir "tik pašpārliecināta un drosmīga".

"Es nevarēju nomest ļoti daudz svaru, jo man bija līgums par šo filmu," paskaidroja Vilsone. "Nevarēju zaudēt svaru, manuprāt, ne vairāk par 4,5 kilogramiem vai pieņemties svarā par 4,5 kilogramiem. Bija noteikums palikt pie tāda paša svara, kas bija minēts līgumā."

Vilsone, kura atzīmēja, ka viņa pieņēmās svarā par 45 kilogramiem koledžā policistisko olnīcu sindroma (PCOS) dēļ, pastāstīja, ka viņa nedarīja neko, lai zaudētu svaru, lai gan gadiem ilgi bija domājusi par veselīgāka dzīvesveida ieviešanu.

Tomēr 2020. gadā uzsāka tā dēvēto veselības gadu, atklājot, ka pievērsusies fiziskām aktivitātēm un izvairījusies no neveselīgas pārtikas, kā arī cukura lietošanas, apņēmīgi cenšoties zaudēt svaru.

"Es kādu laiku par to domāju, jo biju kļuvusi stereotipiska, spēlējot šo resno, smieklīgo sievieti," viņa piebilda, atsaucoties uz līdzīgām lomām filmās "Līgavas māsas" un "Kā būt vienai un laimīgai". "Man patīk atveidot šīs lomas, es mīlu tos varoņus, bet tad es gribēju darīt vairāk lietu, jutos tā, it kā būtu lielākā (resnākā) meitene."


"Es devos pie auglības ārsta, un viņš teica: "Tev būtu daudz lielākas izredzes apaugļoties, ja tu būtu veselīgāka (ar to viņš domāja – tievāka)," viņa atcerējās. "Tas mani patiešām smagi skāra, jo es dzīvoju fantastisku "resnulīša" dzīvi." Situācija lika Vilsonei pārskatīt savu dzīvesveidu, un viņa pamazām kļuva veselīgāka.

Piebilstot, ka, protams, vēlējusies zaudēt svaru, lai varētu dažādot lomas, kurās viņa varētu piedalīties savā kino karjerā. Viņas komanda sākotnēji bija pret to, lai viņa uzsāktu savu veselības ceļojumu, jo uzskatīja, ka tas negatīvi ietekmēs viņas aktrises karjeru. Arī daudzi citi tuvi cilvēki bijuši skeptiski noskaņoti pret viņas vēlmi notievēt.

Tomēr slavenajai komēdiju aktrisei izdevās ievērojami notievēt


Ne par pārsteigumu, komiķe īpaši populāra kļuva pēc tam, kad nepilna gada laikā atbrīvojās no 27 kilogramiem liekā svara. Jā, iepriekš viņa bija slavena tieši savu kuplo formu dēļ. Tolaik viņa atklāja arī to, ka apaļīgumu veicinājusi emocionāla ēšana "slavas spiediena" dēļ, un liekais svars viņai sagādājis virkni veselības problēmu. Īsi pirms savas 40. dzimšanas dienas aktrise iesaldēja savas olšūnas ar nolūku tādējādi kādreiz kļūt par māmiņu.


Novembrī Rebelas ģimene kļuva kuplāka – pasaulē nāca surogātmātes iznēsāts bērniņš. Paziņot par meitas Roisas ierašanos pasaulē, aktrise vēstīja, ka ģimenes izveidošana allaž bijis viņas sapnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!