Foto: Publicitātes attēli

Savdabīgā situācijā nonācis dziedošais policists Nikolajs Puzikovs: viņam uzradusies slepena pielūdzēja, kas ļoti aizrāvusies ar gastronomiskām izvirtībām, cepot vienu torti pēc otras. Tās visas tiek sūtītas uz Ogres policijas iecirkni, kur savus pienākumus veic iekārojamais puisis.

Turpinot savas šovu gaitas, Nikolajs Puzikovs paviesojies arī TV sarunu šovā "Pasaki to skaļi". Lai gan policists jau pirms pusgada visiem skaļi pateica, ka meklē līgavu, šobrīd viņš sniedz atskaiti, kā tad šajā lietā sokas.

Tā īstā un vienīgā vēl nav atradusi ceļu pie Nikolaja, taču kāda cita fane viņa uzmanību cenšas pievērst visādos veidos. Redzamākais no tiem: regulāri sūtītas tortes, puķes, vēstulītes.

"Katru reizi, kad pabeidzu maiņu, man dežurants zvana – Nikolaj, tev atkal torti atnesa. Es vienmēr esmu baidījies tās ēst, taču mani kolēģi gan kūkas apēd ar gardu muti," skaidro viņš. Kāpēc pats neēd meitenes gastronomiskos šedevrus, Puzikovs neatklāj.
33 gadus vecais Puzikovs, kuru Latvija pirms vairāk nekā desmit gadiem iepazina kā muzikālo TV šovu dalībnieku, nobriedis ģimenes veidošanai. Lai gan interneta ziņu vēsture liecina, ka puisim bijis ļoti daudz draudzeņu, neviena no viņām par Puzikova kundzi nav kļuvusi. Nu viņš lūko sievu. Zīmīgi, ka mākslinieku arvien biežāk sākot aicināt uz kāzām kā muzikantu, – tas ir viņa ienākumu avots ārpus darba Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!