Foto: Privātais arhīvs

Latvijā populārā erotisko bestselleru autore Karīna Račko paviesojusies pie Valda Meldera TV šovā "Kad viņas satiekas, kur paskaidrojusi iemeslus, kāpēc dāmas investē lielus līdzekļus, lai mākslīgi "uzlabotu" savu izskatu. Viņai pašai gadījies ar to pārspīlēt, atzīst rakstniece.

Latviešu erotisko bestselleru autore Karīna Račko pieder tai sieviešu daļai, kas mākslīgo skaistumu atzīst, un nekad to nav arī slēpusi.

Sarunā ar Valdi Melderi šovā "Kad viņas satiekas," Karīna pamato savu izvēli: "Vīrieši mēdz kļūdaini iedomāties, ka mēs to darām viņu dēļ. Taču tā nav. Pirmkārt, vēlamies pašas sev patikt. Ja, piemēram, pēc mazuļa barošanas krūtis pavisam zaudējušas formu, kāpēc lai implantu palīdzību to neatjaunotu? Tas ir mūsu ķermenis, mūsu izvēle," spriež Račko.

Viņa arīdzan uzskata, ka mākslīgie uzlabojumi beigu beigās patīk arī vīriešiem, kad tie uzlūko savas mīļotās pēc manipulācijām. "Viņiem tas rezultāts parasti beigās patīk! Arī tiem, kas sākumā bija pret, varbūt baidījās, kā būs... Es, protams, nevaru apgalvot par pilnīgi visiem, bet vairums beigās ir apmierināti," saka rakstniece.

Tomēr Račko atzīst, ka savulaik bija pārāk aizrāvusies ar lūpu palielināšanas ideju – jau bijis par traku. Bet vai tādas "uzkačātas" lūpas vispār vairs ir iespējams dabūt atpakaļ to dabiskajā izskatā?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!