Foto: Privātais arhīvs
Bijusī svarcēlāja Rebeka Salsabila Ibrahima kopā ar vīru Mohamedu Moazu Ibrahimu pēc ilgāka pārtraukuma ieradušies Latvijā.

Rebeka Salsabila, kura agrāk bija zināma kā Rebeka Koha, kopā ar savu vīru, katariešu diska metēju Ibrahimu rudeni bauda Latvijā, liecina abu vēstījumi internetā. Mīlētāji uzturas Ventspilī, Rebekas dzimtajā pilsētā, kur dzīvo Kohu ģimene.

Ibrahimu pāris brīvdienās apmeklējis jāšanas sporta klubu "Demora", kur priecājušies par zirgiem, bet vēl iepriekš manīti automašīnā Ventspils ielās. Moazs Ibrahims šeit arī trenējas, bet abi laiku atraduši arī vienkārši pagulšņāšanai pie ūdeņiem, baudot Latvijas dabu.

Kā zināms, Latvijas labākā svarcēlāja šīs vasaras izskaņā apprecējās ar Kataras sportistu, pieņemot arī viņa ticību – tas ir islāms – un pārejot vīra uzvārdā. Abi salaulājušies gan dieva Allāha priekšā, gan juridiski. Pēc kāzām Rebeka godājama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu.

Profesionālās gaitas svarcelšanā 23 gadus vecā Rebeka Salsabila ir noslēgusi, bet sociālajos tīklos regulāri ievieto īsus video, kuros redzams viņas emocionālais un fiziskais atbalsts vīra treniņos.

View this post on Instagram

A post shared by Rebeka Salsabil Ibrahim (@rebeka_koha) on Nov 7, 2020 at 3:24am PST

View this post on Instagram

A post shared by Moaaz Ibrahim (@moaazibrahim70) on Nov 8, 2020 at 1:19pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!