Foto: Privātais arhīvs
Kolorītās TV personības Baibas Sipenieces-Gavares un mākslinieka Aivara Vilipsona meitai Grietai Sipeniecei ir laimējies uzaugt brīvā un atraisītā vidē, kur cilvēka ķermenis un seksualitāte nekad nav bijušas tabu tēmas. To jauniete vēstīja sarunā ar Valdi Melderi TV šova "Kad viņas satiekas" ietvaros.

Jau bērnudārzā uz jautājumu par tēta profesiju meitēns bez liekas kautrības atbildējis: "Mans tētis zīmē plikas meitenes!"

Arī šodien Grieta sevi uzskata par seksuāli brīvu cilvēku, un patiesi lepojas, ka strādā intīmpreču veikalā "SexyStyle".

Sarunā ar Valdi Melderi Grieta saka, ka lielākās mūsu sabiedrības problēmas intīmajā ziņā ir nespēja atraisīties un uztvert seksu kā normālu dzīves sastāvdaļu, no kā jau tālāk izriet gan nespēja gultā komunicēt ar savu partneri. Arī citādā nepieņemšana un homofobija ir problēma Latvijā, uzskata Grieta. Viņa ir neizpratnē par daļas savu tautiešu uzskatiem, un domā, ka cilvēks piedzimstot nezina, kāda identitāte viņam ieprogrammēta, tāpēc to meklēt caur dažādām pieredzēm ir tikai normāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!