Foto: Vida Press

Leģendārās britu meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniece Melānija Brauna jeb Mela B saņēmusi 100 tūkstošus mārciņu vērtu saderināšanās gredzenu, ziņo tabloīds "Mail Online". To viņai pasniedzis frizieris, ar kuru Mela draudzējas jau trīs gadus.

Lai gan Melānijas Braunas pārstāvji atteikušies komentēt viņas pašreizējo attiecību statusu, izskanējušas ziņas, ka viņa gatavojas savām nu jau trešajām laulībām. Ar mīļoto Roriju Makfī viņa draudzējas jau trīs gadus, un šis puisis esot krasi atšķirīgs no Melas iepriekšējiem dzīvesbiedriem, no kuriem pēdējais vīrs bijis fiziski varmācīgs.

47 gadus vecā dziedātāja ar krāšņu rozā zelta un dimanta gredzenu bildināta smalkā viesnīcā Bērkšīrā. Līdsā dzimušais Rorijs Makfī nometies uz viena ceļa, pasniedzis gredzenu un izplūdis aizkustinājuma asarās. Kā vēsta kāds viesnīcas darbinieks, kurš bijis notikuma aculiecinieks, Mela teikusi jāvārdu.

Kāds cits viņas paziņa tabloīdiem pastāstījis, ka Makfī darījis daudz, lai dziedātāja atkal spētu noticēt vīrietim un mīlestībai. Viņš esot pretstats citiem Melas vīriešiem, – gādīgs, uzticams un uzticīgs. Līgavainis tiek raksturots kā "normāls cilvēks ar labu morāli", kuram turklāt neinteresējot slava.

Par saderināšanos pirmā uzzinājusi Melas 23 gadus vecā meita Fīniksa, kuras tēvs ir holandiešu dejotājs Džimijs Gulzara. Ar šo vīrieti Mela bija precējusies no 1998. līdz 2000. gadam.

"Spice Girls" dalībniece ir mamma arī 15 gadus vecajai Anhelai, kuras tēvs ir slavenais aktieris Edijs Mērfijs. Mērfijs savu meitu nav audzinājis un tikai pēc DNS analīzēm pats sev apstiprināja, ka ir šīs meitenes tēvs.

Melas otrais vīrs Stefans Belfonte ir tēvs viņas trešajai meitai Medisonai (11). Melas otrā laulība ilga desmit gadus – no 2007. līdz 2017. gadam.

2018. gadā viņa sāka satikties ar pašreizējo draugu, frizieri Makfī, ar kuru pazīstama ir daudz senāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!