Foto: Kadrs no video
Kā liecina ieskats "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" šī vakara notikumos, Magones Šutovienes sētā jau atkal gaidāmi spraigi notikumi. Populārajai dzejniecei un šova zvaigznei uzradies pielūdzējs no Amatas puses.

Vīrietis sociālajā vietnē "Facebook" nemitīgi sūta ziņas ar uzmanības apliecinājumiem un, neņemot vērā to, ka Magone jau ir attiecībās ar Žani un pārim ir kopīgi bērni, sola viņu precēt.

Nezinot, kā šo situāciju atrisināt, viņa vēršas pie vīra pēc padoma – kā labāk rīkoties ar neatlaidīgā mīlnieka jūtu apliecinājumiem? Taču cerētās sapratnes un atbalsta vietā no vīra viņa saņem vien dusmas un aicinājumu pašai izvēlēties – turpināt saraksti, vai kvēlo fanu nobloķēt.

"Ja gribi bloķē, ja gribi – saraksties, ja gribi mīli un tiecies. Tu vari darīt, ko gribi – mēs esam pieauguši cilvēki. Ja es tev esmu Dieva dots vīrs, tad viņu bloķē vai ignorē, vai arī pasūti tālāk. Ko es varu izdarīt?" skarbs ir Žanis.

Magoni gan Žaņa reakcija sarūgtina: "Es ar savu sirdi uz paplātes nāku sūdzēt bēdu, ka man neliek mieru tāds un šitāds kaut ko gribētājs, bet viņš gandrīz izšķirties aizskrēja. Pie kā man iet? Es taču tikai padomu prasu!"

Viņa no vīra gaidījusi pavisam citu atbildi, proti, apliecinājumu, ka viņa vīram ir pati mīļākā. "Bet viņš gandrīz "uzd**sa", ka es stulba un ar stulbām lietām nāku pie viņa un tādas lietas prasu," teic Šutoviene.

Bet atklājies arīdzan, ka pats Žanis pa kluso čatojot ar citām sievietēm, par ko Magone nemaz iepriekš nav zinājusi. "Es uzskatu, ka ir jāpasaka otram. Nu i kas, ka stulbas īsziņas – paņirdzam kopā, izdzēšam tās.. Mums ir sava intīma darīšana tai brīdī un mēs viens otram ticam, uzticamies," pārsteigta par uzzināto ir Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!