Foto: Privātais arhīvs
Latvijas jaunās zvaigznes par savu frizieri pēdējā laikā labprāt izvēlas Mārtiņu Juškevicu, kurš vairāk pazīstams kā Marselino (attēlā). Puisis ir īsta leģenda Latvijas šovbiznesā, kurš savulaik bijis visu karstāko ballīšu epicentrā, bet nu atradis sevi Britnijas Spīrsas mūzikā.

Pirms desmit gadiem Marselino vārds bijis zināms ikvienam pašmāju šovbiznesa censonim. "Toreiz taisīju matus daudziem Latvijas populārajiem cilvēkiem. Sāku ar Gain Fast, tad Artusam Kaimiņam, Annai Lieckalniņai.

Ballējos ar slavenībām, bet vienā brīdī tā aiztusējos, ka uz pieciem gadiem kaut kur "iekritu". Šos gadus nekur nezīmējos, bet nu esmu atgriezies apritē," sarunā ar DELFI Izklaide savu stāstu atklāj Marselino, kura friziera pakalpojumus atkal izvēlas daudzas Latvijas zvaigznes.

Publiskās pazušanas laikā Marselino sevi atradis iekšēji, atklājot sev Britnijas Spīrsas mūziku. Nu viņš nevar iedomāties savu ikdienu bez Britnijas. Ik dienas sociālajos tīklos Marselino dalās ar dziedātājas jaunumiem, hitiem un fotogrāfijām. Frizieris atzīstas, ka ir pozitīvi apsēsts.

"Man viņa patīk gan kā sieviete, gan kā dziedātāja. Es nevis vienkārši fanoju, es nenormāli fanoju! Mani fascinē Britnijas balss tembrs. Viņai ir 33 gadi, bet viņa nav zaudējusi savu meitenīgo balsi.

Man ir visas viņas dziesmas un tūkstošiem viņas fotogrāfiju. Katru dienu sekoju Britnijas gaitām," par savu apsēstību stāsta Marselino. Lai ikvienam būtu skaidrs, cik ļoti viņš mīl Britniju, Marselino aptetovējis savas ausis, uz vienas izveidojot uzrakstu 'Britney', uz otras - 'Spears'.

"Man ir sapnis pa visu vēderu ietetovēt Britnijas attēlu. Pašlaik meklēju tetovētāju, kurš būtu spējīgs to izdarīt," ieceri atklāj Marselino. Ikdienas darbu šī viņa apsēstība neietekmējot - frizieris smejas, ka nevienu klienti apzināti Britnijas stilā safrizēt necenšas.

Taču brīvajā laikā Britnija ir viņa galvenais prieks. Nu jau visi Marselino draugi un paziņas pieraduši pie šīs viņa apsēstības. "Agrāk, kad gāju tusēt uz Ed Hardy, man bija jālūdzas dīdžejam, lai uzliek kaut ko no Britnijas.

Nu jau vairs nav jālūdz - kā ierauga mani, uzreiz liek Britniju. Un tad gan es dejoju kā traks," smejas Latvijas lielākais Britnijas fans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!