Foto: Publicitātes foto

22. Rīgas modes nedēļas ietvaros galvaspilsētā norisinās ne tikai pašmāju un ārvalstu dizaineru jaunāko kolekciju skates, bet arī citi modīgi pasākumi, starp kuriem īpaši krāšņi noritējusi zīmolu CHANGE un The Intimate Britney Spears pavasara-vasaras apakšveļas un peldkostīmu prezentācijas.

Kā vēsta pasākuma organizatori, to apmeklēja vairāk nekā 100 cilvēku - stilisti, modes redaktori, starptautiskā prese, slavenības un blogeri. 

Starp viņiem bija dziedātāja Natālija Tumševica, sabiedrības dāmas Svetlana Leva, Kristīne Lindenblate un Guna Leiškalne-Rokk, stilists Dāvis Dāvids Sakne, modes žurnāliste Anita Sedliņa, juriste Liene Stūraine, blogeres Alina Keller un Olga Asmikoviča un citi.

Prezentācijas laikā aģentūras DANDY Model Management modeles prezentēja zīmolu CHANGE un The Intimate Britney Spears apakšveļas, mājas veļas, peldkostīmu klāstu trīs atsevišķos stendos, kurus speciāli pasākumam veidoja dekoratore Baiba Prindule.

Viesi baudīja dzirkstošo vīnu no Freixenet, svaigi pagatavotus smūtijus no Salātbārs, bet par muzikālo noformējumu gādāja DJ Zane Stocka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!