Foto: Instagram.com/bonjourjordan/
Pasaulē arvien populārākas kļūst attiecības starp jaunām, pievilcīgām meitenēm un tā dēvētajiem "sugar daddy" jeb "cukura tētukiem" – ļoti bagātiem vīriešiem cienījamā vecumā. Tiesa, ne vienmēr sponsora atrašana garantē laimi un pārtikušu dzīvi.

Attiecības ar "cukura tētukiem" parasti ir visai brīvas – kungi meitenēm dod naudu un apmaksā viņu kaprīzes, savukārt daiļavas pretī sniedz savu uzmanību, seksīgus selfijus un pat kailfoto. Dažreiz šāds attiecību modelis sevī ietver arī kopīgus randiņus, ceļojumus un, protams, seksu.

Britu studente un blogere Džordana Teilore (attēlā) izdevumam "The Urban Twist" atklājusi, kāda bijusi viņas pieredze ar "cukura tētuku". Meitene iepazīšanos un satikšanos ar sponsoru raksturojusi kā ļoti ērmīgu un atzinusi, ka nekad mūžā vairs nepiekritīs kādam svešiniekam veltīt savu uzmanību un laiku apmaiņā pret naudu.

Uzstājīgais kavalieris, kurš nav gatavs pieņemt atraidījumu

Foto: Instagram.com/bonjourjordan/
Pirms vairākiem mēnešiem "Instagram" tīklā Džordanu uzrunājis kāds pavecs kungs. Vīrietis stādījies priekšā, nosūtījis viņai sīku izklāstu par savu nodarbošanos, kā arī tīmekļa saites, kurās atrodama informācija par viņu.

Vīrietis strādā modes industrijā, un tajā brīdī viņš viesojies Milānā modes nedēļas ietvaros. Savukārt Džordana dzīvo Lielbritānijā.

Kungs viņai rakstījis, ka drīzumā gatavojas doties darba darīšanās uz Lielbritāniju un būtu ieinteresēts satikties ar pievilcīgo meiteni, kura viņa uzmanību piesaistījusi ar saviem simpātiskajiem "Instagram" kadriem. Viņš arī atvainojies par savu uzstājību, taču Džordana esot tik skaista, ka nav spējis viņai neuzrakstīt.

Meitene sākumā ignorējusi vīrieti, bet viņš nav padevies. Tad Džordana paskaidrojusi, ka nav ieinteresēta iepazīties un nemeklē sev "cukura tētuku".

Pēc pāris mēnešiem "cukura tētuks" atkal par sevi atgādinājis – viņš studentei ziņoja, ka ieradies Lielbritānijā un labprāt samaksātu meitenei, ja tā piekristu ar viņu aiziet vakariņās.

Visbeidzot ledus atkusis. Džordana piekritusi satikties.

'Aplokšņu alga' par randiņu, aicinājums uz viesnīcu un uzmācīga interese

Foto: Instagram.com/bonjourjordan/
Abi satikušies kādā nelielā restorāniņā, un meitene jau no sākta gala jutusies ļoti neērti. Tiklīdz abi apsēdušies pie galda, kungs uzreiz viņai pasniedzis aploksni, kura bijusi pilna ar naudu. Viņš arī skaidrojis, ka tamlīdzīgas lietas vislabprātāk kārtojot ar skaidru naudu, ne bankas pārskaitījumiem.

Meitene bikli paņēmusi aploksni un ielikusi to somiņā.

Abi sākuši pļāpāt. "Cukura tētuks" bijis laipns un draudzīgs, taču sarunas nav pārāk vedušās, jo Džordana visu laiku jutusies trauksmaina un nedroša.

Pēc vakariņām kungs meitenei piedāvājis doties pie viņa uz viesnīcu un iedzert. Džordana uzreiz sapratusi, kādi ir vīrieša nodomi, tādēļ atteikusies.

Nesaņēmis piekrišanu, vīrietis no savas somas izvilcis kameru un sacījis, ka viņš bija iecerējis pafotografēt Džordanu, jo viņš brīvajā laikā strādājot par fotogrāfu.

Arī šis triks nav nostrādājis un studente atteikusies. Džordanas mērs bijis pilns, un viņa sacījusi, ka vēlas doties prom. Tā randiņš beidzies. Tiesa, vēlāk viņai nācies ļoti nožēlot, ka vispār piekritusi iet uz tikšanos.

"Cukura tētuks" kļuvis uzstājīgs – viņš meiteni sociālajos tīklos burtiski apbēris ar aicinājumiem satikties, nemitīgi viņai rakstījis un nav licies mierā. Lai gan randiņa laikā vīrietis bija teicis, ka darījumi tiek veikti ar skaidru naudu, viņš pat piedāvājis, lai Džordana viņam iedod savu konta numuru, uz kuru viņš varētu pārskaitīt naudu.

Visbeidzot studentei apnicis uzmācīgais kungs, un viņa to visos iespējamajos sociālajos tīklos nobloķējusi.

Džordana saņēmusi lielu dzīves mācību – viņa skaidrojusi, ka attiecības ar "cukura tētuku" ir neparedzamas un nekad nevar zināt, kādā gultnē tās ievirzīsies. Viņa sapratusi, ka risks neatmaksājas un aicinājusi arī citas meitenes būt uzmanīgām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!