Foto: Instagram.com/paolafreeman

Lai dalītos ar savām zināšanām, pievilcīgā latviešu fitnesa trenere un modele Paula Freimane (attēlā) izmanto arī "YouTube" platformu, un vienā no jaunākajiem video iedvesmojošā meitene dalās ar padomiem, kā iegūt tvirtu un izskatīgu sēžamvietu.

Nesen publicētajā video Paula ļauj ieskatīties savā ikdienā – sākot ar rīta brokastu maltīti un beidzot ar vingrošanu sporta zālē, paralēli sniedzot dažādus ar fitnesu un pareizu uzturu saistītus padomus.

"Ļoti daudzas meitenes, arī es, seko līdzi dažādām fitnesa lapām vai lasa informāciju par to, kā uzaudzēt skaistu, apaļu, formīgu dibenu," sava izvēlētā video temata aktualitāti pamato Paula. Tomēr viņa secina, ka lielākoties šādas fitnesa lapas iesaka vienu metodi – veikt pietupienus.

Paula pauž, ka savā fitnesa treneres praksē ir pārliecinājusies, ka tā nebūt nav labākā metode, lai muguras lejasdaļu "dabūtu tonusā".

"No pietupieniem neizveidojas tieši sēžamvieta, bet tiek trenētas tā saucamās "kvadras" jeb kāju ārmalas. Ir daudz labāki vingrojumi priekš sēžas muskulatūras," secina Paula un ar sevis teikto iepazīstina arī praktiskā veidā, nodemonstrējot dažādus vingrinājumus, kurus video noslēgumā papildina ar teorētisku izklāstu un atbilstoša uztura ieteikumiem.

Amazing weekend in Tenerife ❤️🌴

A photo posted by Paula Freimane Fitness 🇱🇻 (@paolafreeman) on Feb 5, 2017 at 8:30am PST

My year is starting like this...😆Good morning Abs 👆💪

A photo posted by Paula Freimane Fitness 🇱🇻 (@paolafreeman) on Jan 1, 2017 at 1:49am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!