Foto: Kadrs no video

Ar jaunu skeču savas daiļrades cienītājus iepriecinājis populārais komiķis Jānis Skutelis. "Pusnakts šovs septiņos" nesenākajā izlaidumā atsevišķa rubrika veltīta klepotājiem, ar kuriem, šķiet, ikviens no mums vismaz reizi dzīvē sastapies, apmeklējot teātri vai kādu citu kulturālau pasākumu.

"Eksluzīva intervija ar vecākās teātra profesijas pārstāvi un Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra darbinieku – Klepotāju," norādīts video aprakstā.

Sižetā Skutelis atveidojis visnotaļ kolorītu kungu, kurš pastāstījis par klepotāja darba aizkulisēm, tostarp arī maskēšanos un centieniem kāsēt ritmiski, kā arī ieskicējis grūtības un izaicinājumus, ar kādām reizēm saskaras šīs profesijas pārstāvji.

Tā, piemēram, jomas pārzinātājs norādījis, ka profesionāli klepotāji parasti esot pīpmaņi. Turklāt tos, kuri ikdienā nepiekopj šo kaitīgo ieradumu, uzreiz varot labi atpazīt, "jo uz ausi var just, ka tas krekšķītis ir tāds uzspēlēts".
"Mēs, klepotāji, savā ziņā esam cilvēki, kas arī tos neveiklos brīžus padara par tādu kā mākslu. Nu, labi, māksla, tas būtu, skaļi teikts, bet par teātri," sevi paslavējis Klepotāja kungs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!