Foto: Publicitātes foto

Bokseris, uzņēmējs un influeneris Kristaps Zutis šosezon pievienojies pašmāju realitātes šovam "Slavenības bez filtra", kurā rādīs savu kopdzīvi ar slaveno "tiktokeri" Elīnu Pakalni. Būdams aktīvs un atraktīvs sociālajos tīklos, Zutis bieži saskaras arī ar anonīmo naidnieku komentāriem, vienlaikus dzīvē viņš šos "heiterus" nez kādēļ nesastop.

Lai gan pašironija viņam nav sveša, par saviem nelabvēļiem viņš daudz izteikties negrib: Zutis viņus uzskata par neredzamiem cilvēkiem.

"Tas ir līdzīgi kā ar vienradžiem – kaut kur viņi ir, interneta komentāros mēs tos redzam, bet dzīvē viņus sastapt praktiski nav iespējams. Viņi it kā kaut kur aiz zilā ekrāna ir, bet tajā pašā laikā viņu nav," spriež bokseris.

Sociālajos tīklos Zutis ir slavens ar savu aso mēli, nevairoties publiski izteikt savas domas. Bet, kad nokaitināts, viņš mēdz likt lietā arī fizisku spēku. 2021. gadā plašu rezonansi izsauca "Delfi" publikācija, kurā redzams, kā Zutis uz ielas "pārmāca" kādu tā dēvēto interneta trolli. Tiesa, vēlāk viņš šo soli nedaudz nožēloja, jo izrādījās, ka vērsies pret puisi, kurš cieš no garīga rakstura traucējumiem.

Kristaps min dažādas argumentācijas metodes, tostarp arī norāda uz savu dūri. Šova "Slavenības bez filtra" veidotāji liek noprast, ka, iespējams, arī šova sērijās varēs redzēt Zuša fiziskā spēka izpausmes "ārpus boksa ringa".



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!