Foto: Publicitātes foto

Trauksmainais raidījums Degpunktā, iespējams, drīzumā varētu tikt pie jauniem skatītājiem ne tikai aizraujošo sižetu, bet arī vadītājas Ievas Brantes dēļ. Simpātiskā meitene šovasar kļūst jo dienas jo seksīgāka, un nu viņa savu daili atrādījusi visā krāšņumā, pozējot skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam.

Kā atklājis pats Sokolovs, smuko Branti viņš noskatījis televīzijā, vadot savu raidījumu. Tas beidzies ar foto sesiju, kurā Degpunktā vadītāja pozē vienās biksītēs, bet viņas krūšu galus sedz izolācijas lenta, kura apvīta viscaur ap Brantes ķermeni.

Šādā pavedinošā veidolā Sokolovs iemūžinājis Branti uz īpaši erotiska fona - naksnīgas un pielijušas pilsētas. "Trenējos lai studijas bildes no "ūdens fotosesijām" būtu maksimāli reālistiskas.

Sanāca sešas nedaudz erotiskas fotogrāfijas," pieticīgi par savu veikumu izsakās pats mākslinieks. Viņš aicina sava talanta cienītājus izteikt viedokli par Brantes erotiskajām bildēm viņa mājaslapā sokolovstudio.com, kur var nobalsot par sev tīkamāko attēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!