Populārais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš plašu atpazīstamību guvis ar māksliniecisku erotisko un pornogrāfisko bilžu veidošanu, nemitīgi meklē interesantas personības saviem jaunākajiem projektiem.

Kā izrādās, viens no lielākajiem izaicinājumiem ir atrast sievieti ar dabisku bikini zonas apmatojumu. Viņš pat radījis savdabīgu skici, kas veltīta šai tēmai.

"Daudz biežāk savās fotosesijās man nācies redzēt sievietes ar pīrsingu klitorā, nekā dabiska izskata frizūru tur - lejā. Esmu bildējis ļoti daudz meiteņu, taču tikai vienu reizi esmu sastapies ar sievieti, kurai apakšā bija īsti meži.

Sieviete speciāli priekš fotosesijas pusgadu bija ataudzējusi kaunuma apmatojumu. Teikšu godīgi: kad viņa uzvilka biksītes, apmatojums radīja iespaidu, ka viņa ir vīrietis - tik liels un kupls apmatojums viņai bija. Ne visai patīkams skats," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta fotogrāfs Sokolovs.

Kā atklāj mākslinieks, jaunu un skaistu sievieti ar "nesafrizētu" bikini zonu nav viegli atrast. Pēc viņa novērojumiem, aptuveni 80% daiļā dzimuma pārstāvju, kuras piedalījušās viņa fotosesijās, ir ar gludu kaunuma zonu, bet aptuveni 20% dāmu atstājušas mazu svītriņu.

"Man pašam personīgi patīk, ja sieviete tur, lejā, ir gluda, bez apmatojuma. Kad meitenēm vaicāju, kādēļ viņas atstāj mazu svītriņu, lielākā daļa atbild, ka pilnībā bez apmatojuma viņas sajūtas kā mazs bērns.

Mūsdienās atrast sievieti, ja vien viņai nav pāri 60, ar ataudzētu kaunuma apmatojumu ir diezgan ekskluzīvi. Jaunas un skaistas sievietes vienmēr sevi ir sakopušas," secina fotogrāfs.

Galerijā: neliels ieskats mākslinieka daiļradē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!