Foto: Lauris Vīksne

Šonedēļ tika izziņoti Latvijas Televīzijas rīkotā autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2020" fināla tiešraides vadītāji. Tapa zināms, ka dīdžejam Tomam Grēviņam un TV "seja Ketijai Šēnbergai piebiedrosies arī populārā vlogere un sociālo tīklu zvaigzne Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa.

Tiem, kuri aktīvi seko līdzi notikumiem pašmāju sociālo tīklu vidē un "jūtūberu" aprindās, Betas vārds noteikti nav svešs. Viņa ir viena no uzlecošajām pašmāju "YouTube" zvaigznēm, kura plašu sekotāju un atbalstītāju pulku izpelnījusies, pateicoties savai atklātībai, nesamākslotībai, dabiskumam un sievišķīgajam šarmam.

Aktīvi rosīties "YouTube" Beta sāka 2018. gada izskaņā, un kopš tā laika viņa kļuvusi par vienu no iecienītākajām pašmāju vlogerēm. Lai gan Beta neregulāri publicē jaunus video, tie allaž tiek ļoti gaidīti, un katrs no tiem ir noskatīts vairākus desmitus tūkstošus reižu. Viņas kanāla abonētāju skaits pārsniedz 18 tūkstošu sekotāju atzīmi.

Beta savas gaitas dokumentē arī "Instagram", kur viņai ir vairāk nekā 25 tūkstoši fanu. Turklāt pērn publicētajā Latvijas influenceru topā Beta tika atzīta ar piekto ietekmīgāko pašmāju influenceri, piekāpjoties vien basketbolistam Kristapam Porziņģim, soctīklu personībai Evelīnai Pārkerei, blogerim Laurim Zalānam un virtuālajā vidē labi zināmajam Niklāvam.

Viens no Betas trumpjiem ir viņas dabiskums – jaunā sieviete savos video nekautrējas runāt par ikdienišķam tēmām, ar kurām saskaras daudzas daiļā dzimuma pārstāves. Blogere nebaidās no sulīgu izteicienu izmantošanas un atklātības, un ne viens vien skatītājs viņas video komentāros norādījis – Beta uz sociālajos tīklos tik plaši izplatītās samākslotības fona ir kā patīkams svaiga gaisa malks.

Tiesa, līdz ar paziņojumu par to, ka viņa piebiedrojusies konkursa "Supernova" vadītāju pulkam, pār Betu gāzušies arī vairāki negatīvi komentāri, kurus lielā mērā izprovocējis dziedātājs Lauris Reiniks.

Reiniks vēlējies noskaidrot, kas ir Beta, un sācis pētīt viņas publiskotos video. Mūziķis no konteksta izrāvis nelielu video fragmentu, ar kuru pēcāk padalījies tviterī, ironiski pasmejot, ka "pirmajā rāvienā uzzināju daudz vairāk kā biju gaidījis". Tā vietā, lai paši painteresētos ar jaunās sievietes gaitām, daži savus spriedumus izdarījuši tika pēc šī viena sižeta un jau sākuši Betu gānīt.

Tiesa, ļoti daudzi komentāros Reinikam arī norādījuši, ka tieši Beta ir viens no iemesliem, kāpēc būs vērts skatīties "Supernovas" finālu 8. februārī, un arī pati blogere par viņai veltīto negatīvismu labsirdīgi pasmējusies, norādot, ka viņa ļoti labi apzinās, kur un kādās situācijās viņai sava atklātība ir jāierobežo.

View this post on Instagram

8.februārī? 😬 Piedod, netikšu.😖 Man jāvada Supernova. 🤩

A post shared by you betcha (@betabeidz) on Jan 24, 2020 at 2:40am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!