Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 21. septembra, vakarā pie LNT skatītājiem atgriezās viens no iemīļotākajiem pašmāju televīzijas šoviem "Lauku sēta". Tā ceturtajā sezonā spēkiem mērosies puišu un meiteņu komandas, un jau pirmais raidījums appliecināja - kaislību netrūks.

Pirmās sērijas skatītājiem bija iespēja iepazīties ar visiem 12 šova jaunās sezonas dalībniekiem un gūt pirmo ieskatu lomu sadalījumā – 31 gadu vecā Vita uzņēmusies "Lauku sētas" valdzinātājas pienākumus, 37 gadus vecā Eva jau iedēvēta par "mammu", 35 gadus vecā Elīna iemantojusi vienpates slavu, bet par kumēdiņu meistaru kļuvis 27 gadus vecais Normunds.

Galīgi ne savā ādā "Lauku sētā" juties modelis un stilists Jānis Paass, kurš neslēpa – viņš te ieradies gulēt. Pie savas apņemšanās švītiņš arī turējās, izpelnoties biedru neizpratni, nosodījumu un gana asas piezīmes.

Tas gan puisi nesatrauca, jo viņš vairāk bija norūpējies, ka palicis bez mobilā telefona, sociālajiem tīkliem un iespējas sazināties ar mīļoto cilvēku, un ar savu klātbūtni citus Jānis necentās apgrūtināt – viņš labāk devās nosnausties uz šķūņaugšas.

Ar savu atturīgo dabu dažu antipātijas izpenījās arī Elīna, kuru Eva rāja par norobežošanos no pārējiem dalībniekiem, un skaidrs kļuva viens – lai gan lauku sētā darbs dzen darbu, raibajai kompānijai atliks laiks arī attiecību skaidrošanai.

Stiprā dzimuma uzmanību sev pievērsa Vita, kurai, kā atzina viens no puišiem, drēbes pašas gluži vai krītot nost, bet to, kā daiļajai salsas mīļotajai veiksies ar pretinieku savaldzināšanu un iedraudzēšanos ar savas komandas biedrenēm, rādīs laiks.

Pirmā sērija ļāva nojaust, ka ne daudzi lauku sētā ieradušies no sirds strādāt, un darbs jau drīz vien vainagojās panākumiem – dalībnieki paši sev iekārtoja gan tualetes, gan dušu, ko, protams, steidza izmēģināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!