Foto: DELFI

Par vienu no aprunātākajām daiļā dzimuma pārstāvēm šovā Saimnieks meklē sievu kļuvusi simpātiskā tumšmate Daiga Eglīte. Viņa nekautrējas demonstrēt savu patiku pret saimnieku Jāni Šmitu (abi attēlā) un godīgi atzinusies - cīnoties ar mīlas sāpēm, šova ietvaros ķērusies arī pie ruma pudeles. Sarunā ar DELFI Izklaide Daiga atklāj sevi kā vienkāršu un sirsnīgu meiteni, kura īstas mīlestības dēļ gatava uz visu.

"Deklarētā adrese man ir Salacgrīva, bet ikdienā es dzīvoju Rīgā, kur strādāju par viesmīli. Es par to arī izmācījos, un man tas šausmīgi patīk," savu ikdienu ārpus šova raksturo Daiga.

Meitene gan uzreiz steidz piebilst - nekāda Rīgas baltrocīte viņa neesot. "Esmu no laukiem, man mammai mājās arī ir zemeņu lauks, tāpēc mani lauku darbi absolūti nebaida. Man patīk šeit, Šmita sētā, un es esmu gatava atgriezties laukos.

Esmu gatava pilnībā mainīt dzīvi otra cilvēka dēļ, ja man viņš patīk un es tiešām redzu tajā visā kaut ko nopietnu," uzsver simpātiskā meitene, kautrīgi piebilstot - ļoti iespējams, ka arī Šmits būtu tā vērts.

Simpātiskais jaunais saimnieks Daigu piesaistījis jau no pirmās reizes, kad viņa puisi ieraudzījusi televīzijā. "Redzēju reklāmu, to, kā viņš runāja, un - jā! Kaut kas tajā visā mani ļoti aizķēra. Vienmēr, kad ieraugi cilvēku, vai nu ir, vai nu nav. Un tur bija!" Emocijas atceras jaunā meitene.

Problēmu tajā, ka pie sava sapņu puiša var tikt tikai ar šova palīdzību, Daiga nesaskatījusi - viņai jau ir pieredze iepazīšanās šovos.

"Piedalījos Bez Tabu Valantīndienas eksperimentā Pirmais skūpsts. Tas bija visai neveiksmīgs gadījums. Bet arī tā bija pieredze, no tā neko nezaudēju. Ieguvu pieredzi tieši darbā ar kamerām.

Līdz ar to šajā šovā kameras mani vairs nesatrauc, varu koncentrēties uz galveno ideju - iepazīšanos. Šeit viss šķiet nopietnāk. Līdz ar to šķiet, ka arī rezultāts būs cits," par savu pieredzi šovos stāsta Daiga.

Simpātiskā jaunā meitene atklāj - Latvijā nemaz nav tik viegli atrast normālu puisi, un šovs nebūt nav tas sliktākais veids, kā iepazīties. Daiga spriež, ka Šmits viņu izvēlējies gan ārējā izskata dēļ, gan tāpēc, ka meitene uzsvērusi to, ka nebaidās lauku darbu. Jau kopš pirmās tikšanās reizes viņa jūt, ka abu starpā ir kas īpašs.

"Šajā īsajā laikā, ko esam pavadījuši kopā, man jau radusies sajūta - var šovā atrast mīlestību. Skatījos arī iepriekšējās šova sezonas - tur cilvēki atrada viens otru ar televīzijas palīdzību, un joprojām ir kopā. Kāpēc gan šoreiz nevarētu būt tāpat?" cerību pilna ir iespējamā līgaviņa.

Daiga smejas, ka Šmits ir ne tikai visu laiku jaunākais šova saimnieks - viņš pat esot jaunāks par viņu. Taču gadiem šoreiz neesot izšķirošā nozīme. "Vienalga, cik viņš ir jauns. Ja viņš ir spēcīgs un nopietns - kas gan ir gadi?

Tas pats attiecas uz kāzām. Precēties ir skaisti, man to gribētos. Kāpēc ne? Apprecot savu īpašo cilvēku, neko nevar zaudēt - no tā var tikai iegūt," uzskata meitene.

Lai gan Šmita sētā cīņa par saimnieku izvērtusies īpaši nopietna, Daiga uzsver, ka nekādas sievišķīgas viltības saimnieka savaldzināšanai neizmantos - viņa apņēmusies laiku šovā pavadīt tāpat kā citas dienas savā dzīvē.

"Negribas neko pietēlot, piespēlēt. Labi, tagad izlikšos, bet ko pēc tam? Tāpēc labāk būšu tāda, kāda esmu," izlikties labāka nevēlas Daiga. Un viņa ir diezgan droša par to, ka tieši atklātība nostrādās.

"Jau pašā sākumā Cinevillā viņš mani pašu pirmo izsauca. Pēc tam viņš mani nosauca pirmo, kad izvēlējās trīs meitenes, un pēc tam pirmo aicināja uz randiņu. Taču nevar būt, ka beigās arī nebūšu pirmā!" koķeti spriež Daiga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!