Foto: Privātais arhīvs

Ilggadējais kanāla LNT ziņu moderators Andris Auzāns pēc šī televīzijas kanāla likvdēšanas ilgi bez darba nav sēdējs – viņš atradis jaunu nodarbošanos, kas diezgan tiešā mērā saistīta ar televīziju.

Pēc tam, kad pērnā gada decembrī mediju koncerns "All Media Baltics" paziņoja par LNT kanāla likvidēšanu un LNT Ziņu dienesta pievienošanu TV3 Ziņu dienestam, bez darba palika vairāki ilggadējie LNT cilvēki, arī ētera personības.

Nesen kļuva zināms, ka bijusī LNT ziņu diktore Ilze Dobele karjeru tālāk turpina Latvijas Televīzijas (LTV) ziņu komandā, kur ar viņas seju ēterā jau aizvadīti vairāki "Panorāmas" izlaidumi.

Žurnāls "Kas jauns" šonedēļ vēsta, ka arī Dobeles kolēģis Andris Auzāns nu jau strādā citā darbā. Viņš veic redaktora pienākumus uzņēmumā "SDI Media Latvia", kur rediģē tulkojumus jeb ierunājamos tekstus un titrus filmām, seriāliem, raidījumiem.

"Darbs man nav svešs, jo to pašu esmu darījis, līdz šim strādājot LNT Ziņu dienestā. Tur man bija jāpārveido un jāpielāgo rakstītais teksts televīzijas formātam," izdevumam pauž Auzāns.

Darba esot daudz, un savu bijušo kolēģu sniegumu citās televīzijās viņš reti paspējot redzēt. Auzāns atzīst, ka skumst pēc bijušajiem LNT kolēģiem un ar viņiem saikni uztur, sazinoties sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!