Foto: Privātais arhīvs
No šā gada janvāra TV3 ziņu dienesta komandai pievienojusies Ieva Brante, kuru Latvijā plašāk iepazina kā kriminālo notikumu raidījuma "Degpunktā" vadītāju. Tagad Brante rosās aizkadrā, producējot TV3 rīta ziņas jeb "900 sekundes", šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

No tobrīd vēl telekompānijas LNT raidījuma "Degpunktā" vadīšanas Brante aizgāja 2018. gada septembrī, pievienojoties kanālam "STV Pirmā!", kur producēja sarunu šovu "Starp mums runājot". Sākoties pandēmijai, izčākstēja gan šis raidījums, gan citi, kuros Ieva darbojās, līdz ar to beidzās arī viņas darba attiecības ar šo TV kanālu.

Viņa strādāja arī radio SWH, taču no šī darba jau atteikusies, jo to neesot iespējams savienot ar jaunajiem pienākumiem.

Nu Brante atgriezusies gaiteņos, kuros viņa jau bijusi – no janvāra viņa ir ziņu raidījuma "900 sekundes" producente. "Privātajai Dzīvei" viņa atklāj, ka tagad mostas četros no rīta, un ziemas mēnešos tas esot visai izaicinoši. Brantes pienākumi: plānot un veidot ziņu saturu.

Savulaik Brante bija naska ballīšu un saviesīgo pasākumu viešņa, notikumus dāsni dokumentējot sociālajos tīklos. Taču nu jau kādu laiku publiskai dzīvei pielikts punkts – viņa dzīvojot visai noslēgtu dzīvi. "Laikam kļūstu veca. Mani tas vairs neinteresē. Nav, protams, tā, ka baidos uz sevi skatīties, bet ir zudusi interese eksponēt savu dzīvi. Un vēl vairāk zudusi interese pētīt, ko dara citi. Tas mani garlaiko," žurnālam teic viņa. Atgriezties TV ēterā kā seja Brante pagaidām nevēlas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!