Piektdienas, 12. decembra, vakarā daudzi televīzijas skatītāji Pirmajā Baltijas kanālā satrauktām sirdīm sekoja līdzi Latvijas dziedātāja Intara Busuļa (attēlā) gaitām šovā Голос, un visiem viņa faniem atkal bija iemesls priekā uzgavilēt.

Otrajā ceturtdaļfināla raidījumā žūrijas un skatītāju priekšā stājās atlikušie trīs dalībnieki no katras komandas. Starp viņiem bija arī Busulis, kuram kārtējo reizi izdevās pārliecināt publiku un balsotājus par savu talantu un iekļūt nākamajā šova kārtā.

Ceturtdaļfināla raidījumā Busulis bija izvēlējies Raimonda Paula kompozīciju Я тебя люблю больше природы, un saņēma atzinīgus vārdus no visiem žūrijas locekļiem. 

Pelageju izbrīnīja fakts, ka cilvēks, kuram krievu valoda nav dzimtā, var tik organiski dziedāt krieviski, un apjautājās, kādā valodā Intars domā. Turpretim Dima Bilans atzina, ka viņš pat ir sabijies no Busuļa izpildījuma spēka. 

Busuļa komandas vadītājs Leonīds Agutins latviešu dziedātājam bija piešķīris 50 procentus, bet skatītāju balsojumā Intars ieguva 39,6 procentus balsu, kas viņam ļāva iekļūt pusfinālā.

Viens no pirmajiem, kurš steidza sveikt Busuli, bija Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš, viesojoties Maskavā, kopā ar laulāto draudzeni Ivetu Strautiņu-Ušakovu apmeklēja arī šova filmēšanu un atbalstījis Busuli klātienē, kas vairākkārt tika uzsvērts arī raidījumā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!