Hokejists Kaspars Saulietis un viņa daiļā sieva Katrīne Sauliete pieņēmuši izaicinājumu piedalīties telekanāla "360TV" jaunajā projektā "Stāsts par mums", kurā abi laulātie ar grima palīdzību tiks padarīti vecāki.

"Es baidos novecot. Es negribu būt veca," piedaloties projektā, atzinusi Katrīne, tāpēc vēl jo interesantāk precētajam pārim būs ieraudzīt vienam otru "pēc 50 gadiem".

Kā vēsta projekta veidotāji, slavenību pārvērtību šovs "Stāsts par mums" būs emocionāls sarunu raidījums, kurš skatītāju acu priekšā tālu nākotni pārcels "šeit un tagad," lai pavisam aizkustinošā veidā atklātu sabiedrībā zināmu pāru attiecību nianses.

Tas ļaus pa "durvju spraugu" ielūkoties pāra ikdienā, uzzināt viņu neparasto iepazīšanās stāstu, noskaidrot, kuras īpašības partnerī tiek vērtētas visaugstāk, bet kuras īpaši kaitina. Tāpat tiks atklāts, kā viņi satikās un ieraudzīja viens otru, iemīlējās un kāpēc ir gatavi kopīgi novecot.

Savukārt brīnumainās pārvērtības palīdzēs īstenot Latvijas labākie grima meistari, kuri būs iepriekš rūpīgi analizējuši pāra radu rakstus, izpētījuši, kādi vecumā izskatījušies viņu vecāki un vecvecāki, lai vizuālo tēlu veidotu pēc iespējas precīzāku un līdzīgāku. Būtiski, ka pats pārvērtību process notiks atsevišķi vienam no otra, īpašā telpā bez spoguļiem, tāpēc "Stāsts par mums" dalībnieki sevi un arī savu otro pusīti pirmo reizi ieraudzīs tikai šova studijā.

Pirmais raidījums "360TV" kanālā būs redzams ceturtdienas, 13. aprīļa, vakarā, un tā galvenie varoņi būs Kaspars un Katrīne Saulieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!