Foto: Publicitātes foto

Pirmdiena, 16. februāris, bija svētku diena visiem seriāla UgunsGrēks faniem. Šajā dienā aktiera Jakova Rafalsona atveidotais Vadims Felzenbahers (attēlā) pēc ieilguša impotences perioda un indēšanās, beidzot veiksmīgi realizēja sevi mīlas prieku jomā.

Vadima nedienas intīmajā dzīvē caurvij visu 13. seriāla sezonu. Jau pirmajā sezonas sērijā atklājās, ka Vadims, kurš, par spīti cienījamajam vecumam gultā allaž bijis ņiprs un priecējis pat vienlaikus vairākas skaistules, pēc kāzām ar Danu uz seksa priekiem vairs nav spējīgs.

Drīz viena atklājās ligas iemesls - pati jauniņā līgava Dana. Lai gan iepriekšējās sezonās atklājās, ka Danai, kura savulaik piepelnījusies kā ielasmeita un priecējusi visdažādāko vīriešu kontingentu, attiecībā uz Vadimu vienkāršāk šķiet ik reizi pirms plānotajiem mīlas priekiem piepilināt viņa dzērienam nenosakāmas izcelsmes šķidrumu, kurš, acīm redzot, mazina potenci.

Danas nevēlēšanās pārgulēt ar Vadimu atstājusi iespaidu uz visu Pētersonu viesnīcas iemītnieku dzīvi. Ar apskaužamu regularitāti viesnīcā šosezon tiek atrastas zāļu pudelītes, saindēta pārtika kafejnīcā, runāts par Viagru un tās aizstājējiem - un viss tikai tādēļ, lai neļautu Vadima mazajam kareivim doties lielajā cīņā.

Līdz šim Danai bija izdevies, un pēc kāzām Vadims tā arī nebija ticis pie seksiņa. Kad arī Viagra netika līdzējusi viņa vīrietības pacelšanā, Vadims izlēma noskaidrot, vai impotence nav īpatnēja reakcija tikai uz Danu, un, lai to pārbaudītu, metās ievilkt gultā savu bijušo sievu Silviju, ar kuru viss savulaik esot ļoti labi izdevies.

Samelojis Danai par it kā svarīgu sarunu ar Silviju par kopīgo dēlu audzināšanu, Vadims nadzīgi aizvilka bijušo uz numuriņu, kur steigšus grūda viņu gultā. Pēc lielā notikuma fani tika aplaimoti ar vēsti, ka šoreiz Vadimam viss izdevies lieliski. Protams, tas jau nebūtu UgunsGrēks, ja uzreiz pēc seksa ar bijušo esošā sieva nenoķertu Vadimu bez biksēm viesnīcas gaitenī.

Faniem šobrīd atliek satraukumā aizturēt elpu un gaidīt, kā notikumi turpinās attīstīties. Jau tagad skaidrs, ka jautrības netrūks, jo bez seksa priekiem ilgi dzīvojušo UgunsGrēka varoņu izturības mērs beidzot būs pilns.

Atturīgo Danu pavedināt centīsies Gatis, bet Silvijas līgavainis Manfrēds, kamēr viņa draiskosies ar Vadimu, metīsies valdzināt Jevgēņiju. Turpināsies kaislības ap Jezupu kā pusmūža kundzīšu seksuālo apkalpotāju, bet Ievas, Sofijas, Edija un Viestura mīlas četrstūrī seksa prieki tiks baudīti krustu šķērsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!