Foto: Publicitātes foto
Jo dienas, jo saspringtāka kļūst ikdiena "Lauku sētā" – arvien biežāk puišu starpā uzjundī ķīviņ. Turklāt šonedēļ puišiem nācās apgūt arī meiteņu darbus – ravēšanu, ķiršu lasīšanu, konservēšanu...

Dzīve bez meitenēm "Lauku sētā" ir nudien neparasta - ja saimniecei padomā meiteņu darbi, tad puišiem tie būs jādara, lai tur vai kas!

Pirmais lielais nedēļas darbs - garu jo garu ķiploku vagu ravēšana. Darbu vadītājam Salvim darbu vadīšana nemaz neveicās - neviens viņu neuztvēra nopietni, norādījumiem neklausīja, kad grib - iet strādāt, kad grib - gulēt!

Puišiem vagās izceļas strīds - vieni klausa darba vadītāju Salvi un piekrīt - lietū ravēt nav vērts, otri devušies gulēt diendusu, citi, kam drēbes siltākas - nostājas pret darba vadītāju un turpina ravēt.

Kašķis izvēršas augstos toņos, un Salvim neatliek nekas cits, kā visas vagas pārravēt pašam.

Izpaužas Aigars

Gluži citādu respektu iemanto Aigars, kurš tiek iecelts par galveno ķiršu kompotu vārīšanā. Puisis savulaik strādājis arī par cietuma uzraugu, un ātri vien sadala darba uzdevumus tā, ka nevienam nav nekas sakāms.

Lai arī daudzi ķiršu kompotu vāra pirmo reizi, tas izdodas lielisks – un puiši ar lepnumu teic – "Lauku Sētā" meitenes nav vajadzīgas, ar visu tiekam galā paši!

Vīri nu jau apjautuši, ka te nebūs nekāda atpūta. Dažiem jau klāt ilgas pēc mājām. Pat viens no spēles līderiem - Armands, kurš šovā iesaukts par "tēti", skumst pēc ģimenes un dažiem dalībniekiem lūdzis balsot par viņu.

Bet nedēļas noslēgums izgaiņā visas skumjas, jo šova vadītājs Jānis Rāzna aizved dalībniekus uz vietējo balli Ezerē.

Izbalsošanā "krīt" Mareks

Smalki sapucējušies, puiši kārtīgi izdancina saimnieci un vietējās meitenes, demonstrējot savus talantus kā nu māk - gan cenšoties pielabināt saimnieci, gan samazināt spriedzi komandā, vakaru noslēdzot ar kopīgu sadziedāšanos.

Atgriežoties "Lauku sētā" no izbalsošanas, puišus sagaida pārsteigums - uz veļas striķa karājas meiteņu apakšveļa un pie ieejas mājā stāv sarkanas augstpapēžu kurpes. Vai tā ir saimniece, kas nolēmusi pārsteigt puišus?

Izbalsošanā sliņķa statusu izpelnās dārznieks Mareks, kurš nav ticis galā ar savu vagu un palīgos viņam gājuši citi dalībnieki, bet čaklākais ir konservēšanas darbu vadītājs Aigars.

Paši dalībnieki izbalsoja pilsētnieku Aināru, bet spraigā bluķīšu zāģēšanas uzdevumā Ainārs pārspēja Mareku, kuram nācās pamest šovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!