Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus izziņojis pērn rudenī šovā "Lauku sēta" iepazītais Ingars Babčuks – viņš saderinājies ar mīļoto vīrieti Oliveru Harisu.

Ingars par saderināšanos plašākai sabiedrībai aizvadītajās brīvdienās pavēstījis sociālajā tīklā "Facebook", un pāris izpelnījies apsveikumu birumu.

Jau vēstīts, ka Ingars par savu netradicionālo seksuālo orientāciju paziņoja šogad Valentīna dienā. Viņš sociālajos tīklos nāca klajā ar emocionālu paziņojumu, ka ir attiecībās ar vīrieti.

Jaunekļa "iznākšana no skapja" pašmāju kuluāros izraisīja gana plašu ažiotāžu, un šovasar sarunā ar "Delfi Izklaidi" Ingars atzina, ka šis lēmums viņam nebija viegls, tomēr tas viņu padarījis morāli stiprāku.

"Lēmums toreiz nebija viegls, kad atklājos, iznācu. Par to sprieda daudzi, bija gan labas vēstules, gan sliktas un aizvainojošas. Bet, pateicoties tam, es uzaudzēju sev "biezāku ādu." Esmu morāli stiprāks. Ģimene to ir pieņēmusi. Jo esmu jau tāds pats, kā pirms iznākšanas. Katru dienu pamostos, ēdu, dzeru, strādāju, atpūšos. Nekas jau nav citādāk. Tāda pati dzīve kā heteroseksuāliem cilvēkiem. Vienīga atšķirība – man ir partneris, nevis partnere, kuru mīlu, un dzīvi būtu gatavs atdot, ja vien viņam kas notiktu.

Kā arī es dzīvoju Anglijā, kur cilvēkiem tas neizraisa nepatiku vai riebumu. Šeit jūtos brīvi. Kā parasts cilvēks. Reizēm nedaudz biedē, ko sagaidīt, kad apciemošu savu Latviju. Bet es esmu laimīgs, priecīgs, totāli iemīlējies, un, pa lielam, man ir pilnīgi vienalga par tiem, kuriem es nepatīku," jūnijā stāstīja Ingars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!