Foto: Privātais arhīvs

Pēc šova Saimnieks meklē sievu filmēšanas beigām pie DELFI Izklaides vērsās par šova džentlmeni dēvētais Egils Langovskis (attēlā ar savu Zani). Saimnieks vēlas atklāt to, kā turpinās dzīve pēc kameru izslēgšanas, kā arī nodot īpašu vēsti savai mammai, izvēlētās Zanes vecākiem un visiem šova skatītājiem.

Nopietni nolūki - nopietns rezultāts

Egila un viņa noskatītās Zanes attiecības šova izskaņā tā arī palika karājamies uz jautājuma zīmes. Reālajā dzīvē kopš šova noslēguma nofilmēšanas pagājušas jau vairākas nedēļas, un Egilam ir tikai un vienīgi pozitīvas ziņas.

"Meitene ir forša, un mums viss ir labi. Vislielākās problēmas sagādā attālums - Zane dzīvo Jēkabpilī, bet katru otro nedēļu brauc uz Rīgu mācīties. Jāpārvar attāluma problēmas, mūsu attiecībām jābūt stiprākām par to," DELFI Izklaidei stāsta Egils, atklājot, ka ikdienā viņu un Zani šķir 170 kilometri.

It kā distance nav tik ļoti liela, taču reālas satiksmes šajā posmā neesot. "Nav tāda autobusa Balvi - Jēkabpils. Sanāk braukt apkārt, vairākas reizes pārsēsties, kas finansiāli ir visai neizdevīgi," stāsta saimnieks.

Viņš gan lolo cerību, ka Zane pēc kāda laika varētu pārvākties pie viņa. Taču tajā pat laikā Egils izredzētajai neko necenšas uzspiest. "Mums nekur nav jāsteidzas, lēnām iepazīstam viens otru, atklājam visus niķus un stiķus.

Labāk visu darīt lēnām un ar apdomu, nekā ātri apprecēties un tik pat ātri izšķirties," mīlas dēļ galvu nezaudē Egils. Taču pāra nesteigšanās nebūt neliecina par to, ka abi par kaut ko šaubītos. Egils uzskata, ka, atšķirībā no tiem, kuri šovā, iespējams, gājuši meklēt slavu, viņš no viņš no visas sirds gribējis atrast saprotošu otro pusīti. Un tas viņam arī izdevies.

Šovs - piedalīšanās vērts

"Es vēlos ar DELFI Izklaides starpniecību izteikt lielu, lielu paldies šova veidotājiem. Es varu pilnīgi droši teikt - šovā Saimnieks meklē sievu ir vērts piedalīties. Mana pieredze rāda, ka iepazīties ar šova palīdzību noteikti var. Tikai tad uz šovu ar tādu mērķi ir jāiet, ne pēc slavas vai ar nenopietniem nolūkiem.

Paldies šova veidotājiem par to lielo darbu, ko viņi ir izdarījuši, savedot kopā mani un Zani. Paldies cilvēkiem, kuri noorganizēja mums sapņu ceļojumu. Mēs abi to pilnībā izbaudījām.

Šovs bija jauks pasākums, kura rezultātā divi cilvēki viens otram ir iepatikušies. Paldies visiem šova veidošanā iesaistītajiem, kuri mums deva šo iespēju," pateicības pilns ir Egils.

Īpašs vēstījums mammai un Zanes vecākiem

18. novembris Egilam būs īpaša diena vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt jau valsts svētki - Egils ir savas zemes patriots. Zīmīgajā datumā ģimenē ir dubulti svētki, jo Egila mamma Brigita svin dzimšanas dienu. Egils uzsver, ka mammai vēlas nodot īpašus sveicienus, jo viņa dēlam šova laikā bijusi liels atbalsts.

Mamma nav jaukusies mīlas spēlē un paudusi gatavību pieņemt jebkuru Egila izvēli. Noslēgumā mamma ar Egila izvēli ir pat ļoti apmierināta. Jau Cinevillā, no malas lūkojoties, viņa redzējusi Zani kā dēlam piemērotāko meiteni.

"Gribu pateikt mammai lielu paldies par atbalstu un pretimnākšanu. 18. novembrī gribu vēlēt labas domas un kārtību valstī Latvijai un visiem tās iedzīvotājiem, bet īpaši apsveikt es gribu savu mammu.

Lai mamma vienmēr ir jautra, priecīga un tikpat enerģiska kā līdz šim, Lai veselība ir viņas labākais draugs un lai labas, gaišas domas un sirsnība vienmēr mājo viņas sirdī! Daudz laimes viņai dzimšanas dienā 18.novembrī novēl viņas ģimene un Zane," sirsnīgus vārdus saimnieku šova jaukākajai mammai velta Egils.

18. novembrī viņš apsveiks savu mammu, bet pēc tam dosies uz Rīgu, lai kopā ar savu izredzēto Zani baudītu Staro Rīga skaistumu. Šī nedēļa pārim būs skaistu un svarīgu notikumu pilna.

"Visiem maniem draugiem Zane patīk. Esmu iepazinies ar Zanes krustmāti, bet šonedēļ ceru iepazīt viņas vecākus. Arī viņiem sūtu sirsnīgus sveicienus svētkos," paldies visiem labajiem cilvēkiem, kuri viņam bijuši un būs apkārt, saka saimnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!