Foto: DELFI

Kamēr daļa Jaunās talantu fabrikas skatītāju sūkstās, ka šī šova jaunieši ir daudz garlaicīgāki par agrāko talantu šovu varoņiem, paši jaunieši ar dzīvi šova telpās ir gana apmierināti un pamazām saraduši gan ar kamerām, gan viens ar otru.

Jau dodoties iekšā šovā, ne viens vien no jauniešiem atzina, ka visgrūtākais, piedaloties vērienīgajā televīzijas projektā, būs dzīve slēgtās telpās un nošķirtībā no draugiem un mīļotajiem cilvēkiem.

Vientulības sajūtu jaunie talanti cenšas kompensēt gan ar cītīgu strādāšanu pie vokālā snieguma uzlabošanas, gan dažādām izklaidēm, bet atsevišķi eksemplāri mierinājumu meklē viens otra skavās.

Pēc otrdienas vakara izbalsošanas šova telpās notika neliela ballīte, kurā skatītājiem pārsteigumu sagādāja Kristīne Šomase (attēlā) un Dāvis Mazurenko - abi jaunieši noslēpumaini dūdoja VIP istabiņā, un fakts, ka puisis bija piespiedis seju meitenes kaklam, bet viņa puisi turēja cieši apskautu, varētu liecināt, ka abus saista kas nedaudz nozīmīgāks par vienkāršu koleģiālu draudzību.  

Lai padarītu vakaru interesantāku, Kristīne Dāvim ierosināja vēl nedaudz iedzert un tad uzdejot, ko abi arī darīja, ļaujoties lēnajai dejai dziesmas Purple Rain pavadībā.

Kamēr abi dejoja, arī Pāvels laiku velti netērēja - viņš VIP istabiņas gultā masēja Ievu. Tas gana intriģējoši šķita arī Dāvim, kurš nomainīja Pāvelu. Tiesa, īpaši ilgi viņš Ievu nemasēja, jo pie darba ķērās Šomase - viņa sāka masēt Dāvi, maigi paslidinot rokas viņam zem krekla.

Dāvis godīgi atzina, ka šādos apstākļos viņš pats masāžu veikt nespēj, tāpēc ļāva darbiņu turpināt joprojām nevainīgajam Mārtiņam, bet pats ļāvās Kristīnes prasmīgajām rokām, kas ātri vien atbrīvoja puisi.

"Mēs ar Dāvi esam sapratuši, ka mums ir abpusējas simpātijas," kamerām lepni paziņoja Kristīne Šomase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!