Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 7. septembra, vakarā dots starts šova Saimnieks meklē sievu trešajai sezonā. Pieci saimnieki no lielajām vēstuļu kaudzēm izvēlējušies katrs pa piecām meitenēm. Kopā 25 dāmas no visas Latvijas nu pošas pirmajam randiņam ar noskatītajiem saimniekiem, kurā katrs izvēlēsies trīs, kuras aicināt uz dzīvi saimniecībā.

Jāņa Šmita līgaviņas

Šova jaunākais dalībnieks Jānis Šmits, kurš pats iepazīšanās sērijā atklāja, ka ir liels dejotājs un uzreiz metās izdancināt Baibu Sipenieci, arī no meiteņu vēstulēm labprāt izvēlējās dejotājas.

Meiteņu vēstuļu atlasē vadību uzņēmās Jāņa māsa, uzreiz atrodot brālim piemērotākās kandidātes.

Māsa lietai piegāja gudri, izvēloties brālim dāmas, kuras bija palepojušās ar puķkopes vai pavāres dotībām. Jānis māsai neliedza šo prieku, smiedamies, ka ja būs neīstās līgavas, viņš varēs novelt vainu uz māsu.

Ģirta Brumsona līgaviņas

Īpaši daudz vēstules saņēmis šova mākslinieciskākais dalībnieks Ģirts, kurš meklē ne tikai sievu, bet arī mūzu.

Puisis saņemtās vēstules dalīja "gudrajās" un "smukajās" un izpētei piegāja īpaši nopietni, pārbaudot dāmas sociālajos tīklos. Un labi, ka tā, jo izrādījās, ka viena no kandidātēm jau ir precējusies.

Jāņa Kauķa līgaviņas

Jānim izvēlēties meitenes talkā nāca māsa. Māsa lietai piegāja tīri tehniski - izvērtējot meitenes pēc garuma un vecuma, bet izskatu un raksturu atstājot brāļa ziņā. Arī Jānis, iespējams, liktenīgajam uzdevumam piegāja ar īpašu nopietnību.

Satraucies par to, lai īstās meitenes vēstule nepaliek kaudzītē, viņš pat daļu līgaviņu apzvanīja un atzina, ka svarīgāks rādītājs par izskatu ir dāmas raksturs.

Egila Langovska līgaviņas

Egils pauda pārsteigumu par vēstuļu sainīša smagumu. Interesanti, ka Egila mamma vēstuļu izvērtēšanu atstāja paša dēla ziņā, nejaucoties ar savu viedokli. Un Egilam tas izdevās godam - šova veidotāji atklāja, ka puisis savu piecinieku atlasījis rekordlaikā.

Alfrida Lipovska līgaviņas

Šova seniors Alfrids dāmas izvērtēja, kā pats atklāja, "pēc viņu stāvokļa". Kungs atzinās, ka mūsdienu pusmūža sievietes esot diezgan "nodzītas", taču laimīgā kārtā viņam izdevies atlasīt piecas burvīgas blondīnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!