Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 20. janvāra, pievakarē pašmāju televīzijas skatītājiem tika sniegta populārā seriāla UgunsGrēks 11. sezona, kurā beidzot tika dotas atbildes uz ilgi gaidītajiem jautājumiem – kurš kļūs par Gunāra dēla donoru un kuru sašāva Dana.

Jaunās sezonas pirmā epizode seriāla faniem sagādāja ne mazums pārsteigumu. Tapa zināms, ka par Gunāra dēlēna Jančuka donoru kļuvusi mazuļa vecmāmiņa Ramona, taču to, kurš pērnā gada izskaņā tika sašauts Āboliņu viesnīcā, pārraides veidotāji uzreiz nevēlējās atklāt.

Tā vietā vispirms radās milzīgs pārpratums - izvadītājs Antons pavārei Mildai pavēstīja, ka viņam jāvada bēru ceremonija, kurā tiks godināts E. Āboliņš, un viesnīcā zibenīgi izplatījās baumas, ka miris Edijs.

Šī vēsts tik ļoti satrauca Leona meitu Ievu, ka sieviete vispirms paģība, bet vēlāk izplūda asarās. Tiesa, drīz vien atklājās, ka Edijs patiesībā ir dzīvs un ziņa par viņa nāvi bijusi tikai neveiksmīgs pārpratums - Dana aizvadītās sezonas izskaņā nevienu nenogalinājas, jo viņa sašāva pati sevi.

Seriāla veidotāji sola, ka 11. sezonā neiztrūks pārsteigumu un negaidītu sižeta pavērsienu. Tāpat jāpiemin, ka drīzumā UgunsGrēkā ienāks arī jauns tēls - Valmieras teātra aktrises Māras Mennikas atveidotā Sabīne Zivtiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!