Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks kvēlākie fani šobrīd ar milzīgu aizrautību seko līdzi spraigo un neparedzamo notikumu attīstībai 11. sezonā, un, tuvojoties tās noslēgumam, intrigas un pārpratumi uzņēmuši vēl neredzētus apgriezienus.

Centrālie notikumi šobrīd norisinās ap pretrunīgi vērtētā un noslēpumainā ārsta Baranovska slepkavības mēģinājumu, un vairāki  UgunsGrēka tēli jau pabijuši policijas iecirknī, kur snieguši liecības. Kā jau tas bija gaidāms, galvenā aizdomu ēna krīt uz vienu no seriāla galvenajiem varoņiem - aktiera Artūra Dīča atveidoto Ediju.

Tiesa, lai gan Edijs šobrīd tiek turēts aizdomās par slepkavības mēģinājumu, scenārija autori tomēr parūpējušies par to, lai Dīča atveidotais puisis nesāktu līdzināties bezcerīgajam mīlniekam un dažādu nelaimju mocītajam dakterim Leonam, kuru savulaik atveidoja Ģirts Ķesteris - Edijam beidzot uzsmaidījusi veiksme, un viņam izveidojušās attiecības ar Ieviņu (Inga Tropa).

Pagaidām gan nav zināms, kā notikumu gaita risināsies tālāk un vai Edija un Ievas mīlai atkal nestāsies pretī kādi šķēršļi, tomēr, atskatoties uz aizvadīto sezonu notikumiem, var droši teikt, ka scenārija autori abus mīlniekus vēl krietni pamocīs, līdz beidzot sniegs iespēju būt laimīgiem.

Tāpat jāatzīmē, ka līdz 11. sezonas noslēgumam gaidāmi vēl vairāki negaidīti un pārsteidzoši sižeta pavērsieni un viens no tiem paredzēts jau šonedēļ - kā vēsta seriāla UgunsGrēks anotācijas, viens no tēliem šonedēļ tiks sadurts. DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu seriāla filmēšanas aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!